معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از بودجه تخصیصی به حمایتهای اجتماعی در کشور گفت: ۱۸درصد مردم جامعه از نظر دسترسی به زیرساختها و ۲۸ درصد نیز از لحاظ درآمدی فقیر هستند. به گزارش مهر، احمد میدری در همایش تخصصی حمایت و سلامت خانواده که در کمیته امداد برگزار شد، اظهارداشت: […]
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از بودجه تخصیصی به حمایتهای اجتماعی در کشور گفت: ۱۸درصد مردم جامعه از نظر دسترسی به زیرساختها و ۲۸ درصد نیز از لحاظ درآمدی فقیر هستند.
به گزارش مهر، احمد میدری در همایش تخصصی حمایت و سلامت خانواده که در کمیته امداد برگزار شد، اظهارداشت: در حال حاضر میزان فقر در جامعه با توجه به افزایش نرخ ارز و تورمی در سالهای قبل و دوران تحریم، افزایش پیدا کرده که برای کاهش آسیبهای ناشی از فقر، دستگاههای مسؤول در حمایت اجتماعی مانند کمیته امداد، وزارت رفاه، بهزیستی، شهرداری، بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن همکاری و اقدامات لازم را انجام دهند و همچنین در حوزه اقتصاد کلان کشور نیز باید برنامهریزیهای لازم برای کاهش آسیبهای ناشی از فقر انجام شود.
وی افزود: تا زمانی که در حوزه سیاستهای کلان کشور تصمیمات درستی برای حمایتهای اجتماعی اتخاذ نشود، تحول اساسی در کشور انجام نخواهد شد.
وی به یافتههای این پژوهش اشاره کرد و افزود: بر اساس آن مشخص شد که در جامعه شهری، ۶۰ درصد افراد در معرض هیچگونه آسیبی نیستند و از نظر درآمد و زیرساخت کمبودی ندارند.
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همچنین در مورد زیرساختها نیز ۱۸ درصد افراد جامعه فقیر محسوب میشوند که به زیرساختهای آموزشی، مسکن و… دسترسی ندارند و همچنین ۱۲ درصد خانوارها در مناطق شهری از لحاظ قابلیتی و درآمدی آسیبپذیرند و ۲۸ درصد نیز از لحاظ درآمدی فقیر هستند.
میدری گفت: فقر را بر اساس کد ملی محاسبه کردیم و بر اساس آن تاکنون بیش از ۳ میلیون نفر یارانههایشان حذف شده که البته ۱۰ تا ۱۵ درصد خطا داشتیم که باید با کار میدانی برطرف شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.