بیش از ۴۴ میلیارد تومان از محل فروش معادن جذب استان کرمان شد

بیش از ۴۴ میلیارد تومان از محل فروش معادن جذب استان کرمان شد  رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت استان کرمان گفت: با استفاده از ظرفیت شورای معادن این استان از محل یک درصد فروش معادن، ابتدای سال ۹۸ مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان را برنامه‌ریزی کردیم که بیش از ۸۰ میلیارد تومان توانستیم اخذ کنیم و از این […]

بیش از ۴۴ میلیارد تومان از محل فروش معادن جذب استان کرمان شد

 رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت استان کرمان گفت: با استفاده از ظرفیت شورای معادن این استان از محل یک درصد فروش معادن، ابتدای سال ۹۸ مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان را برنامه‌ریزی کردیم که بیش از ۸۰ میلیارد تومان توانستیم اخذ کنیم و از این میزان ۴۴میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به استان جذب شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، مهدی حسینی‌نژاد در نشست شورای معادن استان کرمان افزود: در سال ۹۷ توانستیم ۱۲ونیم میلیارد تومان از این محل را به استان بیاوریم و امسال نیز ۱۰۰ میلیارد تومان برنامه‌ریزی‌شده که پیگیری می‌شود.

وی اظهار اشت: از محل ۲۰ درصد معافیت دولتی معادن و اختیار شورای معادن استان برای توسعه محیط‌زیست و زیرساخت‌ها را آغاز کردیم و امسال پیش‌بینی کردیم از این محل ۲۰۰ میلیارد تومان در زیرساخت استان بیاوریم و در این حوزه در مجموع ۳۳۰ میلیارد تومان پیشبینی شد.

رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت استان کرمان گفت: در صورتی که انتقال حساب‌ها و گردش مالی شرکت‌های بزرگ به استان بیاید می‌توانیم به عنوان سیستم بانکی تسهیلاتی به واحدهای کوچک و توسط بدهیم و این امر در سال ۹۷ و ۹۸ دنبال شد و پپیشرفت‌ها و مصوباتی داشتیم.

وی ادامه داد: انتقال گردش حساب‌های صنایع و معادن بزرگ به استان کرمان براساس خوداظهاری این شرکت‌ها سه‌هزار میلیارد تومان مس و هفت هزار میلیارد تومان گل‌گهر به استان آوردند.

حسینی‌نژاد افزود: ۱۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ و ۲۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مس گردش مالی داشتند و نگاهمان به وارد کردن همه این مبلغ به استان است که علاوه بر ارائه تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط واحدهای صنفی نیز تسهیلاتی در اختیار بگیرند.

وی تأکید کرد: راستی‌آزمایی انتقال حساب‌ها باید با همکاری شورای بانک‌ها و دستگاه قضا تحقق یابد.

همچنین در ادامه محمدجواد فدایی؛ استاندار کرمان گفت: شرکت‌های صنعتی و معدنی و بنگاه‌های اقتصادی این استان از جمله مس، گل‌گهر و جهان فولاد علاوه بر ارائه طرح‌های توسعه‌ای، امسال در سرمایه‌گذاری طرح‌های کوچک استان مشارکت داشته باشند.

فدایی افزود: شرکت‌های بزرگ استان کرمان باید نحوه مشارکت‌شان در راه‌اندازی پروژه‌های کوچک و متوسط را با توجه به نقش این پروژه‌ها بر توسعه استان اعلام کنند.

وی عنوان کرد: ۲۰ درصد معافیت از حقوق دولتی، ۱۵ درصد حق انتفاء حقوق دولتی و یک درصد فروش از محل معادن براساس قانون به استان کرمان وارد می‌شود که از محل یک درصد نسبت به سال قبل رشد حدود چهار برابری را شاهد بودیم.

استاندار کرمان ادامه داد: از محل یک درصد فروش معادن که باید در اختیار استان باشد تا پایان سال ۹۶ هیچ اعتباری جذب نشده، سال ۹۷ میزان ۱۲ونیم میلیارد تومان و سال ۹۸ اعتبار ۴۴ و ۹۰۰ میلیارد تومان توانستیم به استان کرمان بیاوریم.

وی اظهار داشت: بخشی از این اعتبار به مبلغ ۱۷ میلیارد تومان برای کمک به هزینه دستگاه‌های اجرایی هزینه شد و بخشی از کسری بودجه این دستگاه‌ها را از این محل تأمین کردیم.

استاندار کرمان گفت: از محل ۲۰ درصد معافیت حقوق دولتی، شرکت مس ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه کرده که کار بزرگی با همت شورای معادن انجام شده است.