تخصیص ۶۰۰ هزار بشکه نفت سعودی‌ها به پالایشگاه‌های آمریکایی

  تخصیص ۶۰۰ هزار بشکه نفت سعودی‌ها به پالایشگاه‌های آمریکایی بلومبرگ به نقل از یک مقام اقتصادی عربستان که از میزان نفت سعودی اختصاص یافته به پالایشگاه‌های آمریکا آگاه است، نوشت: انتظار می‌رود ریاض در ماه آوریل(فروردین-اردیبهشت) حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت‌خام روزانه به آمریکا بفروشد که بیشترین مقدار از شروع سال میلادی تاکنون است. […]

 

تخصیص ۶۰۰ هزار بشکه نفت سعودی‌ها به پالایشگاه‌های آمریکایی

بلومبرگ به نقل از یک مقام اقتصادی عربستان که از میزان نفت سعودی اختصاص یافته به پالایشگاه‌های آمریکا آگاه است، نوشت: انتظار می‌رود ریاض در ماه آوریل(فروردین-اردیبهشت) حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت‌خام روزانه به آمریکا بفروشد که بیشترین مقدار از شروع سال میلادی تاکنون است.

به گزارش ایرنا، در زمانی که قیمت نفت‌خام پس از کاهش شدید تقاضای جهانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در جهان کاهش یافت، عربستان و روسیه در یک مسابقه برای به دست آوردن سهم بیشتر در بازار، مقادیر زیادی نفت تولید کردند.

با شیوع کرونا در جهان که به اخلال در حمل‌ونقل نفت و دیگر کالاها، لغو پرواز هواپیماها، کاهش تقاضا و جنگ قیمت نفت بین روسیه و عربستان منجر شد، قیمت نفت به طور کم‌سابقه‌ای کاهش یافت.

عربستان پس از عدم دستیابی به توافق برای کاهش تولید روزانه نفت در ماه آوریل، تولید خود را افزایش داد و صادرات خود را به سطحی بی‌سابقه رساند و برای دستیابی به بیشترین سهم ممکن در بازار نفت، با روسیه وارد جنگ قیمت شد؛ تا اینکه توافقی صورت گرفت.

شرکت نفتی عربستان «آرامکو» اعلام کرد، برای اجرای توافق کشورهای عضو گروه اوپک‌پلاس مبنی بر کاهش تولید نفت با هدف کمک به افزایش قیمت آن از روز اول ماه مه (۱۲ اردبیهشتماه) هشت میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت در روز برای مشتریانش استخراج و به آنها عرضه خواهد کرد.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) مانند عربستان و کشورهای نفت‌خیز اوپک‌پلاس (اعضای غیر عضو اوپک) مانند روسیه،‌ هفته گذشته به توافقی دست یافتند که در دو ماه آینده تولید نفت باید روزانه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت کاهش یابد.