رئیس انجمن استصناء خبر داد احتمال تعدیل نیرو در سازندگان تجهیزات صنعت نفت تاکنون عملاً یک فصل از سال را از دست داده و تعهدات قرارداد بین شرکتها و کارفرمایان تحتالشعاع قرار گرفته است، این رویه شرکتها را ناگزیر به تعدیل پرسنل فرهیخته و نخبه میکند. به گزارش ايلنا؛ مجید محمدپور درباره تأثیرپذیری شرکتهای سازنده […]
رئیس انجمن استصناء خبر داد
احتمال تعدیل نیرو در سازندگان تجهیزات صنعت نفت
تاکنون عملاً یک فصل از سال را از دست داده و تعهدات قرارداد بین شرکتها و کارفرمایان تحتالشعاع قرار گرفته است، این رویه شرکتها را ناگزیر به تعدیل پرسنل فرهیخته و نخبه میکند.
به گزارش ايلنا؛ مجید محمدپور درباره تأثیرپذیری شرکتهای سازنده تجهیزات صنعت نفت و گاز از ویروس کرونا، اظهار داشت: یکی از موضوعات در این بحث این است که شرکتهای تولیدکننده تجهیزات نفتی تکنولوژیمحور هستند و مهمترین بعد تکنولوژی نیروی انسانی است، در شرایط شیوع این ویروس، حفظ سلامتی آنان اولین اولویت و دغدغه اصلی ماست و این در حالی است که از اوایل اسفندماه تاکنون شرکتها عملاً تعطیل هستند و شنیدهها حاکی از ادامه بحران کروناست و این نگرانی وجود دارد حتی در صورت مهار آن تا تیرماه، مجدداً از اوایل پاییز امسال شروع شود.
وی با بیان اینکه ما تاکنون عملاً یک فصل از سال را از دست داده و تعهدات قرارداد بین شرکتها و کارفرمایان تحتالشعاع قرار گرفته است، افزود: هیچگونه فروش و دریافتی از کارفرمایان نداشتهایم اما مجبور به پرداخت حقوق و مزایای پرسنل هستیم.
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: قطعاً با توجه به حاشیه سود پایین تولید در کشور، حفظ اشتغال نیروی انسانی دانشآموخته و نخبه سازنده تجهیزات نفتی در این شرایط فشار مالی زیادی به شرکتها وارد کرده و در صورت عدم حمایت دولت، قطعاً شاهد تعدیل و کاهش نیروی انسانی در شرکتها خواهیم بود که منافی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است.
وی در ادامه با اشاره به خسارات مادی و معنوی وارده به شرکتها در شرایط کرونایی گفت: ما در زیرمجموعه استصناء ۸۰۰ شرکت فعال، ۸۰ هزار اشتغال مستقیم و ۲۴۰ هزار اشتغال غیرمستقیم داریم که به طور میانگین هر شرکت ۱۰۰ نفر نیرو دارد و ماهانه باید حدود شش میلیون تومان برای هر پرسنل خود در قالب حقوق، مزایا، بیمه و… هزینه کنند، در واقع شرکتها باید ۶۰۰ میلیون تومان در ماه یعنی حدود ۲٫۴ میلیارد تومان برای مدت چهارماهه تعطیلی پرداخت کنند که این رویه شرکتها را ناگزیر به تعدیل پرسنل فرهیخته و نخبهای میکند که جایگزینی و جذب دوباره آنها در کوتاهمدت به هیچوجه امکانپذیر نیست.
محمدپور تأکید کرد: یکی دیگر از نگرانیهای ما در این شرایط، سوق یافتن تمام امکانات و نقدینگی دولت به سمت درمان و مهار ویروس کرونا بوده که بهموازات کاهش قیمت نفت و کسری بودجه که دولت با آن روبهرو است، عدم تزریق و یا کاهش تخصیص نقدینگی به پروژههای عمرانی را بههمراه خواهد داشت. بدیهی است درصورتی که پروژه عمرانی در حوزه نفت و گاز تعریف و اجرا نشود و یا پروژههای نیمهتمام تکمیل نشود عملاً شرکتهای سازنده، متأثر میشوند، خریدی از آنها صورت نمیگیرد و بازار کوچک آنها کوچکتر میشود، در نتیجه ظرفیت خالی خطوط تولید افزایش یافته و تعداد زیادی از شرکتها با مشکلات بسیار عدیده مالی، اقتصادی و خطر ورشکستگی و توقف فعالیت روبهرو خواهند شد.
وی یادآور شد: انتظار سازندگان تجهیزات صنعت نفت از دولت و نهادهای تصمیمگیر توجه جدی به شرکتهای تولیدی و اقدام فوری در حمایت هوشمندانه از آنها است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.