رئیس هیأت عامل ایمیدرو خبر داد ابلاغ بومیسازی۲ طرح فولادی «ریختهگری» و «فولاد کرایوژنیک» رئیس هیأت عامل ایمیدرو از ابلاغ بومیسازی دو طرح فولادی شامل «ماشین ریختهگری» و «فولاد کرایوژنیک» در کشور خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران، خداداد غریبپور در جلسه ویدیوکنفرانسی اظهار […]
رئیس هیأت عامل ایمیدرو خبر داد
ابلاغ بومیسازی۲ طرح فولادی «ریختهگری» و «فولاد کرایوژنیک»
رئیس هیأت عامل ایمیدرو از ابلاغ بومیسازی دو طرح فولادی شامل «ماشین ریختهگری» و «فولاد کرایوژنیک» در کشور خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران، خداداد غریبپور در جلسه ویدیوکنفرانسی اظهار داشت: با توجه به تولید فولاد کرایوژنیک به عنوان یکی از اولویتهای کشور، ماه گذشته تفاهمنامه بسیار مهمی با جهاد دانشگاهی و شرکتهای فولادمبارکه و فولاد اکسین برای بومیسازی فناوری این نوع فولاد امضاء کردیم که از این شرکتها جای تشکر دارد.
وی ادامه داد: امروز برای اجرای طرح مذکور، با حضور شرکتهای فولادمبارکه و اکسین برنامه زمانبندی تعیین شد تا قرارداد آن احصاء شود و با پیگیریهای طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و امیدواریم این مقوله، به نتایج درخشانی برای صنایع نفت، فولاد و جهاد دانشگاهی منتهی شود.
رئیس هیأتعامل ایمیدرو با اشاره به اینکه از مهرماه سال گذشته، موضوع بومیسازی ماشین ریختهگری صنعت فولاد را با جهاد دانشگاهی و واحد صنعتی شریف آغاز کردیم، گفت: با اراده و سازماندهی ایجاد شده بین ایمیدرو، جهاد دانشگاهی، فولادمبارکه و فولاد اکسین و نیز توان متخصصان داخلی، میتوانیم صاحب دانش ریختهگری شویم.
وی ادامه داد: در این طرح، ایمیدرو ناظر، جهاد دانشگاهی «مسؤول تولید دانش فنی»، شرکتهای پیمانکاری پایا و ام.ام.تی.ای «مسؤول طراحی مهندسی» و شرکتهای فولاد ساز، تأمینکننده مالی و فنی خواهند بود.
غریبپور در این جلسه، خواستار جدیت در اجرای طرح زیستمحیطی غبارگیر فولادمبارکه شد و گفت: اثرات زیستمحیطی این طرح مهم است و با اجرای موفق در فولادمبارکه، این طرح قابل تعمیم به سایر فولادسازیها خواهد بود.
وی ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه در بازیابی آب، جزء برترینهای کشور است و به اذعان وزیر نیرو، تکنولوژی در این شرکت منحصربهفرد است.
حمید رضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی در این جلسه با اشاره به اعلام آمادگی این نهاد برای طرح ساخت فولاد کرایوژنیک، گفت: در این طرح، همکاری مناسبی بین ایمیدرو، مبارکه، اکسین و جهاد دانشگاهی ایجاد شده و توانمندی اجرای موفق این طرح برای بومیسازی، در چهار مجموعه یاد شده وجود دارد.
وی افزود: شرکتهای ایرانی در زمینه نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات، با شرکتهای اروپایی و چینی برابری میکنند و میتوانند با سازماندهی و اشتراکگذاری توانمندیهای خود، به توسعه دست یابند.
فولاد کرایوژنیک برای توسعه زیرساختهای صنعت گاز
علی کلاکی؛ نماینده شرکت مهندسی و توسعه نفت در این جلسه با اشاره به کاربرد فولاد کرایوژنیک گفت: لولههای فولاد کرایوژنیک در توسعه زیرساختهای صنعت گاز قابل استفاده است و با توجه به نداشتن صنعت تولید آن و مشکلات تحریم، ساخت این نوع فولاد در کشور ضروری است.
وی ادامه داد: تا سال ۲۰۱۹، حدود ششمیلیارد دلار گردش مالی ناشی از تولید فولاد کرایوژنیک در دنیا حاصل شده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۴ این رقم به هشت میلیارد دلار برسد.
توجیه اقتصادی تولید فولاد کرایوژنیک
امین ابراهیمی؛ مدیرعامل شرکت فولاد اکسین نیز در این جلسه با اشاره به بومیسازی ورقهای فولادی قابل استفاده در خط لوله نفت گفت: در بخش نورد، تجربه مناسبی در بومیسازی داریم. وی افزود: در تولید کرایوژنیک، مهمترین موضوع تأمین اسلب مورد نیاز است و در این موضوع، آماده همکاری هستیم. کل صادرات فولاد ما چهار میلیارد دلار است که تولید این محصول توجیه اقتصادی دارد.
توانایی تأمین اسلب مورد نیاز
کیومرث میرزایی؛ مدیر عامل مجتمع صنعتی اسفراین گفت: این شرکت توان تولید اسلب ۵۰ تنی دارد و میتوانیم نیاز شرکت فولاد اکسین را برای تولید فولاد کرایوژنیک تأمین کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.