نحوه فعالیت رستوران‌های تهران در ماه رمضان

نحوه فعالیت رستوران‌های تهران در ماه رمضان رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به نحوه فعالیت رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان در زمان افطار، نسبت به بازگشایی رستوران‌ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد و گفت: باز شدن رستوران‌ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در […]

نحوه فعالیت رستوران‌های تهران در ماه رمضان

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به نحوه فعالیت رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان در زمان افطار، نسبت به بازگشایی رستوران‌ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد و گفت: باز شدن رستوران‌ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روزهای اخیر با موج پیش‌رونده‌ای از بازگشایی‌ها روبه‌رو هستیم، ممکن است امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت‌تر کند. دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با نحوه فعالیت رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به طور خاص رستوران‌ها جزء مشاغل پُرخطر طبقه‌بندی شده‌اند و براساس تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تصمیم جدیدی مبنی بر بازگشایی مشاغل پُرخطر اتخاذ نشود. وی هرگونه تغییر جدید در روند فعالیت مشاغل پُرخطر را منوط به تصمیم‌گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و گفت: با این حال مانند سابق توصیه ما این است که اگر تصمیمی ‌در رابطه با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می‌شود، صرفاً به صورت غذای بیرون بر باشد. زالی با بیان اینکه به طور معمول و در گذشته هم رستوران‌ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات بعد از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار کرد: امسال و با توجه به مسائل مرتبط با همه‌گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران‌ها صرفاً به صورت بیرون‌بر عمل کنند. رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران در عین حال خطاب به روزه‌داران توصیه کرد: روزه‌داران حتی‌المقدور از غذاهای ساده‌تر و بهداشتی‌تر در داخل منزل استفاده کنند؛ چراکه طبخ و تهیه غذا در منزل به مراتب مناسب‌تر و بهداشتی‌تر است. به هرحال همواره و به طور طبیعی درباره رعایت اصول بهداشتی در تهیه مواد غذایی از بیرون نگرانی‌هایی وجود داشته که این نگرانی‌ها در ماه مبارک رمضان مضاعف می‌شود. زالی در رابطه با بازگشایی رستوران‌ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد: باز شدن رستوران‌ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روزهای اخیر با یک موج پیش‌رونده از بازگشایی‌هایی روبه‌رو هستیم که البته برخی از آنها با شتاب‌زدگی صورت گرفته؛ ممکن است امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت‌تر کند. زالی در خاتمه عنوان کرد: توصیه ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران‌ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت کنند.