تحمیل هزینه به آمریکا از سوی پتروشیمیهای بورسی در حالحاضر ۸۵ کشور از محصولات ما خریداری میکنند که هماهنگی با این تعداد کشور برای آمریکا سخت و پرهزینه است. به گزارش ایلنا، بیژن چگینی درباره لزوم حضور بیشتر شرکتهای پتروشیمی در بورس اظهار داشت: اکنون اکثر شرکتها در بورس فعال هستند و محصولات هم به […]
تحمیل هزینه به آمریکا از سوی پتروشیمیهای بورسی
در حالحاضر ۸۵ کشور از محصولات ما خریداری میکنند که هماهنگی با این تعداد کشور برای آمریکا سخت و پرهزینه است.
به گزارش ایلنا، بیژن چگینی درباره لزوم حضور بیشتر شرکتهای پتروشیمی در بورس اظهار داشت: اکنون اکثر شرکتها در بورس فعال هستند و محصولات هم به قیمت مناسب صادر و یا به مصرف داخل میرسد. اما مشکلات ارزی و نقلوانتقال پول تا حدی مشکلزا است که البته روی تقاضای خرید پتروشیمیها تأثیر منفی نگذاشته است.
وی افزود: مسأله این است که فضای کنونی بورس برخی سهامداران را دچار وحشت کرده زیرا به دلیل ورود افراد کمتجربه به بازار سرمایه و خرید و فروش بورسی، حباب ایجاد شده و باعث شده سهام کل شرکتها تحتتأثیر قرار بگیرند.
ناظر راهاندازی طرحهای پتروشیمی تأکید کرد: بهتر است متولیان بورس نشستهایی برای هماهنگی بیشتر با شرکتهای پتروشیمیبرگزار کنند تا مشکلات ناشی از ورود افراد ناوارد و حباب ایجاد شده را برطرف کنند.
وی در ادامه گفت: پتروشیمیها در بدترین شرایط تحریم صادرات داشته و مشکلی خاصی پیش نیامد و این به خاطر تنوع در بازار است، ما نفتخام را به چند کشور مشخص ارسال میکردیم که آنها هم به جز چین به دلیل ارتباطشان با آمریکا تحتتأثیر قرار گرفته و واردات از ایران را متوقف کردند، اما در مورد پتروشیمی اینگونه نیست، در حالحاضر ۸۵ کشور از محصولات ما خریداری میکنند که هماهنگی با این تعداد کشور برای امریکا سخت و پرهزینه است و این یک مزیت خوب برای مردم است که میتوانند در درازمدت روی بورس حساب کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.