سير تورم توليد در پالايشگاههاي نفتي نزولي شد تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان سال٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل با ۱۹٫۷ واحد درصد کاهش به ۴۱٫۸ درصد رسید. به گزارش مهر، شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت فصل زمستان ١٣٩٨ (بر مبنای […]
سير تورم توليد در پالايشگاههاي نفتي نزولي شد
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان سال٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل با ۱۹٫۷ واحد درصد کاهش به ۴۱٫۸ درصد رسید.
به گزارش مهر، شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت فصل زمستان ١٣٩٨ (بر مبنای سال پایه ١٣٩٠) از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
تورم فصلی
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ۱٫۸ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل، ۴٫۱ واحد درصد افزایش دارد.
در میان بخشهای مختلف صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به رشته فعالیتهای صنایع زغالسنگ و پالایشگاههای نفت (۶٫۹- درصد)، تولید رادیو، تلویزیون، دستگاهها و وسایل ارتباطی (۰٫۰) و تولید محصولات از توتون و تنباکو (۰٫۰) و بیشترین آن به ترتیب مربوط به فلزات اساسی (۲۱٫۶درصد)، صنایع محصولات شیمیایی (۸٫۹ درصد) و تولید ماشینآلات اداری و محاسباتی (۸٫۶ درصد) است.
تورم نقطه به نقطه
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطهبهنقطه) در فصل زمستان سال١٣٩٨ به ۱۳٫۳ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در در فصل قبل، ۱۳٫۷ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی به ازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان سال١٣٩٧، ۱۳٫۳ درصد افزایش دارد.
در بخشهای مختلف صنعتی، کمترین تورم نقطهبهنقطه مربوط به تولید زغالسنگ و پالایشگاههای نفت (۱۲٫۱- درصد) و بیشترین آن مربوط تولید ماشینآلات اداری و محاسباتی (۱۳۷٫۸ درصد) است.
تورم سالانه
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۴۱٫۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ۱۹٫۷ واحد درصد کاهش نشان میدهد.
در فصل مورد بررسی، در میان بخشهای مختلف صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به تولید محصولات از توتون و تنباکو (۲۸٫۶ درصد) و بیشترین آن مربوط به تولید ماشینآلات اداری و محاسباتی (۱۳۱٫۰ درصد) است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.