توسعه صنعت مس ایران همسو با اقتصاد جهانی به گفته مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با افتتاح طرحهای صنعت مس، ظرفیت تولید مس به ۴۰۰ هزار تن افزایش پیدا کرده و طی چهار سال آینده سعی خواهیم کرد این میزان را به ۵۵۰ هزار تن ارتقاء دهیم. به گزارش مناقصهمزایده، اردشیر سعدمحمدی با اشاره به […]
توسعه صنعت مس ایران همسو با اقتصاد جهانی
به گفته مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با افتتاح طرحهای صنعت مس، ظرفیت تولید مس به ۴۰۰ هزار تن افزایش پیدا کرده و طی چهار سال آینده سعی خواهیم کرد این میزان را به ۵۵۰ هزار تن ارتقاء دهیم.
به گزارش مناقصهمزایده، اردشیر سعدمحمدی با اشاره به افتتاح چهار طرح ملی شرکت مس گفت: انجام پروژه توسعه ذوب و تغییر تکنولوژی کوره فلش در کمتر از شش ماه توسط متخصصین ایرانی صورت پذیرفته است.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با بیان اینکه در سال گذشته رکوردهای بسیار خوبی در تولید، فروش و صادرات به ثبت رسید، اظهار کرد: دوونیم برابر شدن میزان صادرات در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ و دستیابی به ذخایر خوب مس در کشور که در چند ماه آینده اعلام میشود، ازجمله دستاوردهای صنعت مس در سال گذشته است. جای خوشحالی است که میزان ذخایر ما در پی گسترش فعالیتهای اکتشافی به هشت میلیارد تن کانسنگ رسیده است که ۳۲٫۵ میلیون تن مس خالص را شامل میشود.
وی با بیان اینکه ایران در جایگاه هشتم کشورهای دارای ذخایر مس دنیا است، اظهار کرد: در زمینه تولید و ذوب در حالحاضر توانایی تولید ۲۵۰ هزار تن کاتد مس وجود دارد که امیدواریم در سال «جهشتولید» از مرز ۲۷۰ هزار تن عبور کنیم و این میزان در افق ۱۴۰۳ بالغبر ۴۰۰ هزار تن مس برسد. سرمایهگذاریهای شرکت مس در حالحاضر دومیلیارد و ۲۷۰ میلیون یورو بهعلاوه ۲۰ هزار میلیارد تومان است که امیدواریم ظرف دو سال آینده تولید کنسانتره را از یکمیلیون و ۱۸۰ هزار تن به دو میلیون تن کنسانتره در کشور ارتقاء دهیم.
سعدمحمدی در رابطه با اقدامات انجامشده در حوزه اکتشافات معدنی گفت: در زمینه اکتشافات در سال گذشته ۷۰ هزار متر گمانه عمقی حفر شده که این میزان در سال ۹۹ به ۱۰۰هزار متر خواهد رسید. در منطقه میدوک طراحی معادن زیرزمینی برای استحصال مس با عیار بیش از ۰٫۷۵ درصد را در دستور کار قرار دادهایم و در آیندهای بسیار نزدیک معدن زیرزمینی مس را فعال خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با اعلام اینکه توسعه در صنعت مس همسو با توسعه اقتصاد جهانی تعریف شده است، تصریح کرد: با توجه به افزایش یکمیلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری جمعیت جهان در کمتر از ۱۵ سال آینده، افزایش تقاضای جهانی برای فلزات بهطور چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد و پیشبینی بر این است که برای صنعت مس بین شش تا هشت میلیون تن به میزان تقاضای فعلی جهان که هماکنون ۲۴ میلیون تن است، افزوده شود. در همین راستا شرکت صنایع ملی مس ایران با برنامهریزی مدون قصد دارد همسو با اقتصاد جهانی قسمتی از بازار مس جهان را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به کیفیت بالای مس تولیدی ایران، اظهار کرد: از مس ایران در صنایع هایتک و نانو دنیا استفاده میشود از اینرو امیدواریم بتوانیم با استفاده از این قابلیت میزان بیشتری از بازار صادراتی جهان را اختصاص دهیم. علاوهبراین میزان سرانه مصرف مس دنیا در حالحاضر ۳٫۲ دهم کیلوگرم به ازای هر نفر است و این رقم در ۲۰ سال آینده به پنجکیلو اضافه خواهد شد و با برنامهریزی میتوانیم بازارهای بیشتری را در دنیا به خود اختصاص داده و در زمینه صادرات ارزآوری بیشتری را برای کشور به ارمغان بیاوریم.
***
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.