نوقا تبریز با اندروید جدید جهانی شد؟! شرکت گوگل که اغلب نام شیرینیها را برای نسخههای اندروید خود انتخاب میکند، این بار در اقدامی جالب توجه نام شیرینی سنتی تبریز یا همان نوقا (nougat) را برای اندروید بعدی انتخاب کرده است. به گزارش ایسنا، نسخه آینده اندروید پیش از این با نام اختصاری N شناخته […]
نوقا تبریز با اندروید جدید جهانی شد؟!
شرکت گوگل که اغلب نام شیرینیها را برای نسخههای اندروید خود انتخاب میکند، این بار در اقدامی جالب توجه نام شیرینی سنتی تبریز یا همان نوقا (nougat) را برای اندروید بعدی انتخاب کرده است.
به گزارش ایسنا، نسخه آینده اندروید پیش از این با نام اختصاری N شناخته میشد.
گوگل معمولاً یک روند الفبایی را برای نامگذاری نسخههای اندروید دارد که همگی نام دسرها هستند. برای مثال اندروید ۱ را انجلکیک، اندروید ۱٫۱ را باتنبرگ، اندروید ۱٫۵ را کاپکیک و اندروید ۱٫۶ را دونات، اندروید ۲ را ایکلر، اندروید ۲٫۲ را فرویو، اندروید ۲٫۳ را گینگربرد، اندروید ۳ را هانیکامب، اندروید ۴ را آیسکریم ساندویچ، اندروید ۴٫۲ و ۴٫۳ را جلی بین، اندروید ۴٫۴ را کیتکت، اندروید ۵ را لالیپاپ و اندروید ۶ را مارشمالو نامگذاری کردهاند که به ترتیب حروف الفبا از a تا M در ابتدای نامهای آنها دیده میشود. این به این معنی است که نام نسخه بعدی اندروید باید با حرف N شروع میشد و اکنون مشخص شده که «نوقا» (شیرینی محبوب تبریز) نام خواهد داشت.
البته هنوز مشخص نیست که شماره اندروید بعدی گوگل با این نام، ۶٫۱ خواهد بود یا ۷٫
گوگل در زمان رونمایی از اندروید جدید از کاربران خواست تا با مراجعه به سایت نام پیشنهادی خودشان را ثبت کنند. کمپینهای زیادی در اینترنت شکل گرفت تا این که بالاخره گوگل در اکانت رسمی خودش در توییتر نام نسخه جدید اندروید را به صورت رسمی معرفی کرد.
این شیرینی علاوه بر تبریز، در اسپانیا نیز شناخته شده است و هماکنون نیز در بسیاری از نقاط دنیا تولید میشود. اما خاورمیانه و اروپای جنوبی به عنوان زادگاههای اصلی Nougat مطرح هستند.
به نظر میرسد که نوعی از این شیرینی به نام تورون در دوران غلبه اسلام بر اسپانیا در آنجا به شیرینی محلی تبدیل شده است، گرچه برخی معتقدند که تورون از واژه لاتین توست به معنای ترد گرفته شده است.
شیرینیهای مشابه نوقای تبریز حتی در لبنان نیز موجود است و در ایتالیا، اسپانیا و فرانسه نیز دیده میشود، اما اینکه آیا منظور مدیران گوگل نوقای تبریز بوده یا نوع اروپایی آن؛ قطعاً کاربران ایرانی که دخیل در انتخاب نام نسخه جدید اندروید نبودهاند، نمیتوانند نظر خود را به کرسی بنشانند و باید نظردهنده یا نظردهندگان اصلی را پیدا کرد و آنها بگویند که نام جدید را از کجا و چگونه اخذ کردهاند! چیزی که اینک دانستنش برای کاربران ایرانی حیاتی شده است!
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.