محموله ۳۲ تنی پمپ‌های شناور وارد کشور شد

با همکاری مشترک وزارت نیرو و یونیسف محموله ۳۲ تنی پمپ‌های شناور وارد کشور شد   مشاور وزیر نیرو در امور بین‌الملل گفت: یونیسف در یک همکاری مشترک با وزارت نیرو در زمینه آمادگی برای بحران، یک محموله ۳۲ تنی شامل انواع پمپ‌های شناور و خودمکش برای استفاده در صنعت آب و فاضلاب وارد کشور […]

با همکاری مشترک وزارت نیرو و یونیسف

محموله ۳۲ تنی پمپ‌های شناور وارد کشور شد

  مشاور وزیر نیرو در امور بین‌الملل گفت: یونیسف در یک همکاری مشترک با وزارت نیرو در زمینه آمادگی برای بحران، یک محموله ۳۲ تنی شامل انواع پمپ‌های شناور و خودمکش برای استفاده در صنعت آب و فاضلاب وارد کشور کرد.

به‌گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نیرو، محمدعلی فرحناکیان افزود: پمپ‌های مذکور قرار است به منظور افزایش ظرفیت در زمینه آمادگی بحران در میان شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌های در معرض سیلاب همچون لرستان، خوزستان و گلستان توزیع شوند.

وی ادامه داد: محموله ذکرشده با بودجه فعالیت‌های بشردوستانه جهانی یونیسف و حمایت مالی بانک‌های سامان، تجارت و اتاق بازرگانی ایران تأمین شد.

فرحناکیان افزود: پس از سیلاب شدید مارس – آوریل ۲۰۱۹ یونیسف با حمایت کشورهای اهداکننده مانند ژاپن، کویت، کره‌جنوبی، سوئیس و کانادا و همچنین اهداکنندگان محلی از بخش خصوصی، مبلغ سه‌میلیون و ۱۳۴ هزار دلار را برای پاسخ به سیل جمع‌آوری کرد تا با همکاری دولت دسترسی آسیب‌پذیرترین کودکان از جمله کودکان پناهنده و مهاجر به خدمات ضروری را تضمین کند.

 مشاور وزیر نیرو در امور بین‌الملل ادامه داد: یونیسف در حوزه آب، فاضلاب و بهداشت محیط یک‌میلیون و ۸۹۵ هزار دلار جذب و با همکاری وزارت نیرو از دسترسی جمعیت آسیب دیده سیل به آب سالم از طریق یک سیستم آب و فاضلاب مقاوم در برابر بلایا هزینه کرد.

فرحناکیان با بیان اینکه از این منابع مالی برای تجهیز و توانبخشی و احیای بهتر سیستم‌های آب و فاضلاب آسیب دیده و تخریب شده و اطمینان از دسترسی پایدار و کافی به آب سالم، تسهیلات بهداشتی و فاضلابی استفاده شد، افزود: یونیسف علاوه بر این، با همکاری وزارت نیرو در نظر دارد از توانبخشی پایدار و تقویت مقاومت سیستم‌های آب و فاضلاب در مناطق مستعد و سیل‌خیز در گلستان و خوزستان حمایت کند.

همکاری‌های مزبور، با هماهنگی وزارت امور خارجه، منجر به ایجاد مشارکت جدید بین یونیسف و وزارت نیرو، ایجاد برنامه کاری دوسالانه با محوریت افزایش ظرفیت مدیریت آب و افزایش آمادگی اضطراری شده است.