توسعه مرکز آزمون آلایندگی خودرو سازمان استاندارد ایران مدیر نظارت بر آلایندههای محیطزیست شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران(ISQI)، گفت توسعه و ایجاد آزمایشگاههای مختلف خودرویی در برنامه کاری مرکز آزمون آلایندگی خودرو است تا شاهد انجام تعداد بیشتری از آزمونهای مرتبط با استانداردهای ۸۵گانه باشیم. به گزارش مناقصهمزایده، علی مولانا با اعلام این خبر […]
توسعه مرکز آزمون آلایندگی خودرو سازمان استاندارد ایران
مدیر نظارت بر آلایندههای محیطزیست شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران(ISQI)، گفت توسعه و ایجاد آزمایشگاههای مختلف خودرویی در برنامه کاری مرکز آزمون آلایندگی خودرو است تا شاهد انجام تعداد بیشتری از آزمونهای مرتبط با استانداردهای ۸۵گانه باشیم.
به گزارش مناقصهمزایده، علی مولانا با اعلام این خبر گفت: مرکز تحقیقات آزمایشگاهی و سنجش آلایندگی خودرو این شرکت در ۲۷اردیبهشت ۱۳۸۴، به منظور نظارت بر آلایندگی خودروهای تولید داخل و وارداتی کشور تأسیس شد و با سرمایهگذاری بیش از ۲۰ میلیون یورو آزمونهای مرتبط را در سطح استاندارد یورو۲ آغاز کرد.
وی که درخصوص عملکرد ۱۵ ساله این مرکز سخن میگفت، اظهار داشت: مرکز آزمون آلایندگی خودرو، اولین و تنها مرکز تست آلایندگی و مصرف سوخت مستقل از شرکتهای خودروسازی در کشور میباشد که با ارتقاء و توسعه تجهیزات و امکانات آزمایشگاهها امروزه به ظرفیت سالیانه انجام بیش از دو هزار و ۶۰۰ آزمون مختلف رسیده است.
مولانا ادامه داد: این مرکز، دارنده گواهینامه استاندارد ISO 17025 بوده و در آزمایشگاههای خودروسواری و موتورسیکلت، تستها با اخذ تأییدیه بینالمللی تا سطح استاندارد یورو۵ قابلیت انجام دارد. در حالحاضر امکان انجام آزمونهای مختلفی در حوزه آلایندهسنجی، مصرفسوخت، توان، گشتاور و اندازهگیری سطح صدای خودروها و موتورسیکلتها، اندازهگیری ذرات معلق خودروهای سنگین دیزلی، اندازهگیری تبخیرات سوخت و عملکرد سیستم سوخترسانی نیز در این مرکز وجود دارد.
وی درخصوص دیگر امکانات این مرکز گفت: علاوه بر آزمایشگاههای مذکور، میتوان به تنها برج تست پاراشوت در کشور و آزمایشگاه تست قطعات آسانسور در حوزه تجهیزات صنعتی، به عنوان دیگر آزمایشگاههای مجهز این مرکز اشاره کرد.
مولانا در پایان به برنامههای آینده مرکز آزمون ISQI پرداخت و خاطرنشان کرد: موضوع توسعه و ایجاد آزمایشگاههای مختلف خودرویی در برنامه کاری این مرکز وجود دارد و امید است در آینده نزدیک شاهد راهاندازی و امکان انجام تعداد بیشتری از آزمونهای مرتبط با استانداردهای ۸۵ گانه باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.