تأمین آب صنایع غرب بندرعباس با استفاده از پساب

رئیس هیأت عامل ایمیدرو اعلام کرد تأمین آب صنایع غرب بندرعباس با استفاده از پساب رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان در راستای ایفای نقش مسؤولیت اجتماعی و تأمین نیاز آب صنایع این شهر، پروژه انتقال پساب تصفیه خانه بندرعباس را به‌عهده خواهد گرفت، افزود: در این پروژه ، پساب شهر بندرعباس تصفیه […]

رئیس هیأت عامل ایمیدرو اعلام کرد

تأمین آب صنایع غرب بندرعباس با استفاده از پساب

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان در راستای ایفای نقش مسؤولیت اجتماعی و تأمین نیاز آب صنایع این شهر، پروژه انتقال پساب تصفیه خانه بندرعباس را به‌عهده خواهد گرفت، افزود: در این پروژه ، پساب شهر بندرعباس تصفیه می‌شود و برای شیرینسازی، به منطقه ویژه خلیجفارس انتقال می‌یابد. به گفته دکتر غریبپور، از این روش آب مورد نیاز صنایع غرب بندرعباس تأمین خواهد شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی‌ سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع‌معدنی ایران(ایمیدرو)، خداداد غریبپور افزود: تحقق ایجاد ظرفیت تولید ١٠میلیون تن فولاد و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در منطقه خلیج‌فارس موجب شده تا اجرای این پروژه هرچه زودتر انجام شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت آبرسانی این پروژه ٨٥ هزار مترمکعب در روز است، گفت: خط انتقالی در نظر گرفته شده به طول ۲۲ کیلومتر است و با اجرای این پروژه، آب غرب بندعباس از منطقه ویژه خلیج‌فارس تأمین می‌شود.

معاون وزیر صنعت،معدن‌وتجارت افزود: با راه‌اندازی آب‌شیرینکن، انشعابات دیگر قطع خواهد شد و از این پس صنایع از پساب فوق استفاده خواهند کرد.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو با بیان اینکه با این طرح، مشکلات محیطزیستی بندرعباس حل می‌شود و آب به چرخه تولید باز خواهد گشت، اعلام کرد: در حقیقت منطقه ویژه خلیج‌فارس تأمین‌کننده آب در غرب بندرعباس خواهد شد.

وی افزود: مشاور این پروژه جذب شده و پیشنهاد اولیه از سوی منطقه خلیج‌فارس به سازمان ایمیدرو ارائه شده است. به گفته غریبپور، به زودی قرارداد طرح با سرمایه‌گذار منعقد خواهد شد و طی ماه‌های آتی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.