صرفه اقتصادی ۳۰ درصدی در پی کاهش تعمیرات

صرفه اقتصادی ۳۰ درصدی در پی کاهش تعمیرات کارشناس ارشد واحد تأسیسات و ساختمان منطقه تهران از اجراي دو پروژه سرویس سه برج خنک‌کننده چیلرهای ساختمان مرکز منطقه و تأسیسات ری‌-‌شهریار و نصب ایرکاندیشن‌های جدید کنترل مرکزی خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده، محمد ایوت‌وند با مهم توصیف نمودن پروژه سرويس چيلرها که در مدت چهار […]

صرفه اقتصادی ۳۰ درصدی در پی کاهش تعمیرات

کارشناس ارشد واحد تأسیسات و ساختمان منطقه تهران از اجراي دو پروژه سرویس سه برج خنک‌کننده چیلرهای ساختمان مرکز منطقه و تأسیسات ری‌-‌شهریار و نصب ایرکاندیشن‌های جدید کنترل مرکزی خبر داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، محمد ایوتوند با مهم توصیف نمودن پروژه سرويس چيلرها که در مدت چهار روز انجام گرفت، گفت: نقاط اصلی انتقال حرارت به محیط پیرامونی ویژگی شاخصی است که بر تعمیرات اساسی این برج‌ها می‌افزاید.

وی بالا بردن راندمان، صرفه‌جویی اقتصادی و کاهش استهلاک سیستم را سه مؤلفه تأثیرگذار در سرویس برج‌ها دانست و تأکید کرد: انتخاب برج خنک‌کننده مناسب برای چیلر‌ها یکی از مهم‌ترین پارامترها در بهبود عملکرد سیستم سرمایشی به شمار می‌رود که کمک شایانی به افزایش راندمان و ضریب اطمینان سیستم سرمایش ساختمان‌ها می‌نماید.

ایوتوند با اشاره به کاهش مصرف آب و برق پس از سرویس و رفع اشکال در برج‌های منطقه تهران و مرکز انتقال نفت ری‌-‌شهریار را از موارد قابل‌ذکر در این اورهال یاد کرد و درباره عملکرد برج‌ها تصریح داشت: برج خنک‌کننده (cooling tower) دستگاهی کاربردی است که جهت دفع حرارت استفاده می‌شود و با برقراری تماس بین آب و هوا باعث خنک شدن آب گرم می‌شود. از اینرو، به طور متداول برای دفع گرما از سیستم‌های تهویه مطبوع و فرآیند صنعتی از برج خنک‌کننده استفاده می‌شود

وي همچنين از جمع‌آوری ایرکاندیشن‌های قدیمی‌ و فرسوده در ساختمان کنترل عملیات و جايگزيني دستگاه‌های مطبوع با سیستمهای قبلی خبر داد و گفت: فرسودگی این دستگاه‌ها، مصرف بالای انرژی، راندمان پابین و نیازهای مکرر تعمیراتی عواملی بودند که در دو سال گذشته ما را به نصب سیستم‌های جدید ترغیب کرد.

ایوت‌وند افزود: کاهش تعمیرات و افزایش راندمان در نصب ایرکاندیشن‌ها، صرفه‌ای اقتصادی به میزان حداقل ۳۰ درصد را درپی خواهد داشت.