مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز مانور در مبادلات برقی ایران، فیتیله صادرات گاز را بالا کشید مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز از توافق با ارمنستان برای ۳ برابر شدن حجم صادرات گاز خبر داد و گفت: صدور گاز به این کشور همسایه از یک به سه میلیون مترمکعب در روز افزایش مییابد. به گزارش مهر، […]
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز
مانور در مبادلات برقی ایران، فیتیله صادرات گاز را بالا کشید
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز از توافق با ارمنستان برای ۳ برابر شدن حجم صادرات گاز خبر داد و گفت: صدور گاز به این کشور همسایه از یک به سه میلیون مترمکعب در روز افزایش مییابد.
به گزارش مهر، پس از توافق ایران و ارمنستان به منظور افزایش حجم مبادلات برق، دو کشور به منظور صادرات گاز طبیعی هم به یک توافق جدید دست یافتهاند بهطوریکه پیشبینی میشود حجم مبادلات و تهاتر برق و گاز طبیعی ایران و ارمنستان به بیش از ۳ برابر حجم فعلی افزایش یابد.
علیرضا کاملی در تشریح توافق جدید گازی ایران و ارمنستان، گفت: پس از انجام مذاکرات دو کشور به منظور افزایش حجم تبادل گاز طبیعی به یک توافق جدید دست یافتهاند.
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز با اعلام اینکه در حال حاضر بهطور متوسط روزانه حدود یک میلیون متر مکعب گاز طبیعی توسط ایران به ارمنستان صادر میشود، تصریح کرد: براساس توافق اولیه، حجم صادرات گاز با افزایشی دو میلیون مترمکعبی در مجموع به ۳ میلیون مترمکعب در روز افزایش مییابد.
این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه هم اکنون دو کشور در حال آمادهسازی زیرساختهای توسعه تبادل گاز طبیعی هستند، اظهار داشت: به زودی با انجام مذاکرات بیشتر این توافق نهایی و عملاً اجرایی خواهد شد.
کاملی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید گاز طبیعی در ایران، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ایران محدودیتی برای افزایش صادرات گاز طبیعی به ارمنستان از نظر ظرفیت تولید ندارد.
تابستان سال گذشته قرارداد ساخت خط سوم انتقال برق دومداره ۴۰۰ کیلوولتی به ارزش تقریبی بیش از ۱۰۷ میلیون یورو بین دو شرکت از ایران و ارمنستان امضا شد.
خط سوم انتقال برق دومداره ۴۰۰ کیلوولتی جدید بین ایران و ارمنستان ۲۷۵ کیلومتر طول دارد که قرار است تمامی مراحل تأمین کالا و تجهیزات، ساخت، نصب، راهاندازی توسط ایرانیها انجام شود.
پیشبینی میشود با احداث این شبکه جدید برق، حجم مبادلات برقی بین ایران و ارمنستان از ۳۰۰ مگاوات فعلی به حدود یکهزار مگاوات افزایش یابد، ضمن آنکه حدود ۷۰ درصد از مسیر ساخت این خط جدید انتقال برق در مناطق کوهستانی احداث خواهد شد.
یکی از مهمترین مزیتهای بهرهبرداری از این خط جدید انتقال برق در کنار توسعه مبادلات برقی ایران و ارمنستان، اتصال شبکه برق ایران به کشورهای گرجستان و روسیه است که زمینه انتقال و ترانزیت برق بین کشورهای مختلف حوزه قفقاز را فراهم میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.