قیمت نفت بالا رفت قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحتتأثیر نشانههای بهبود تقاضا و برداشت از ذخایر نفت آمریکا افزایش پیدا کرد اما نگرانیها نسبت به تبعات اقتصادی پاندمیویروس کرونا رشد قیمتها را محدود کرد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۳ سنت معادل ۰٫۷ درصد افزایش، به ۳۴ […]
قیمت نفت بالا رفت
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحتتأثیر نشانههای بهبود تقاضا و برداشت از ذخایر نفت آمریکا افزایش پیدا کرد اما نگرانیها نسبت به تبعات اقتصادی پاندمیویروس کرونا رشد قیمتها را محدود کرد.
به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۳ سنت معادل ۰٫۷ درصد افزایش، به ۳۴ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه رسید.
بهای معاملات آتی وستتگزاس اینترمدیت با ۱۴ سنت معادل ۰٫۴ درصد افزایش، به ۳۲ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید.
قرارداد ژوئن وستتگزاس اینترمدیت روز سهشنبه گذشته با ۲٫۱ درصد افزایش، در ۳۲ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه بسته شد و از تکرار آشفتگی ماه گذشته که در زمان انقضای قرارداد مه به زیر صفر سقوط کرده بود، اجتناب کرد.
قیمتهای نفت در طول سه هفته گذشته روند افزایشی داشتهاند و هر دو شاخص قیمت روز دوشنبه گذشته برای نخستین بار در بیش از یک ماه گذشته به بالای مرز ۳۰ دلار صعود کردند که تحتتأثیر کاهش تولید چشمگیر توسط کشورهای تولیدکننده بزرگ نفت و نشانههای بهبود تقاضا روی داد.
در این بین، مؤسسه امریکن پترولیوم روز سهشنبه گذشته اعلام کرد که ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۵ مه، به میزان ۴٫۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و به ۵۲۱٫۳ میلیون بشکه رسیده است. آمار رسمیاز سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا بعدازظهر روز جاری منتشر میشود.
کیم کوانگ رائه، تحلیلگر شرکت سامسونگ سکیوریتیز در این باره گفت: بازارهای نفت نسبت به سطح بالای ذخایر نگران بوده اند اما روز گذشته انقضای قرارداد ژوئن وست تگزاس اینترمدیت و آغاز معاملات قراردادهای تحویل ژوییه به آرامیانجام گرفت زیرا نگرانیها نسبت به محدودیت ظرفیت مخازن نفت کمتر شده و تقاضا در کوتاهمدت بهبود پیدا کرده است.
اما تداوم نگرانیها نسبت به تبعات اقتصادی پاندمیویروس کرونا بهخصوص در آمریکا که بزرگترین مصرفکننده نفت جهان است، روند رشد قیمتها را محدود نگه داشته است.
براساس گزارش رویترز، جروم پاول، رئیس بانکمرکزی آمریکا روز سهشنبه گذشته اعلام کرد که اخراجهای صورت گرفته از سوی دولتهای ایالتی و محلی، روند بهبود اقتصاد آمریکا را کند خواهد کرد. اریک روزنگرن؛ رئیس بانک فدرال رزرو بوستون اظهار کرد که نرخ بیکاری آمریکا احتمالاً تا پایان امسال دو رقمیخواهد ماند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.