وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه مایه تأسف و غبطه برای من میشود این است که تا چه حد مفهوم «ایران» در خود ایران دچار غربت شده و ما از این همه میراثی که داشتهایم و منابعی که هنوز برای ما منبع الهام هستند به راحتی گذشتهایم. به گزارش ایسنا، عباس آخوندی گفت: اینکه همه […]
وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه مایه تأسف و غبطه برای من میشود این است که تا چه حد مفهوم «ایران» در خود ایران دچار غربت شده و ما از این همه میراثی که داشتهایم و منابعی که هنوز برای ما منبع الهام هستند به راحتی گذشتهایم.
به گزارش ایسنا، عباس آخوندی گفت: اینکه همه بزرگان هنر و معماری و شهرسازی در اینجا جمع شدهاند مایه دلگرمی برای همه ماست. موضوعی که انتخاب شده یادی از میراث معنوی و منابع فکری و فرهنگی و مادی است که ما داشتیم. شخصاً هرگاه به این عکسها مینگرم آنچه مایه تأسف و غبطه برای من میشود این است که تا چه حد مفهوم «ایران» در خود ایران دچار غربت شده و ما از این همه میراثی که داشتهایم و منابعی که هنوز برای ما منبع الهام هستند به راحتی گذشتهایم. گویا عدهای تاریخ روی دوششان سنگینی میکند و دنبال این هستند تا تاریخ را روی زمین بگذارند و سبکبال شوند. در حالی که نمیدانند بیوزنی بعد از تخریب تاریخ، سبب میشود تا زندگی را از دست بدهند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: باید از دکتر ایزدی به خاطر راهاندازی این فضای مهربانانه در خانه وارطان که به تدریج به خانه شهر، معماری و گفتوگوی اهل ذوق و هنر تبدیل میشود، تشکر کرد.
وی اظهار کرد: امیدوارم این یاد از ایران و نگاه به آینده بتواند برای ما چشماندازی که بر مبنای «ایران» باشد فراهم کند؛ چشماندازی که در آن بتوانیم فضایی خلق کنیم تا همگان از آن لذت ببرند و به آن فضا حس تعلق و آن را دوست داشته باشند. امیدوارم شاهد اتفاقات بزرگتری باشیم.
آخوندی افزود: تداوم همین اتفاقات کوچکی که هر هفته اینجا رخ میدهد به نظر من مهمتر است؛ این اتفاقات خواه نمایشگاه عکس باشد یا نقاشی، خواه سخنرانی باشد یا بررسی معماری، فرقی ندارد؛ مهم آن است که این جلسات تداوم یابند. این خانه جایی خواهد بود برای گفتوگو؛ چراکه گفتوگو آثار مثبتی بسیار بیشتر از آنچه فکر میکنیم، دارد. این جلسات منبع الهام هستند؛ جوانانی که از آنها بهرهمند میشوند در آینده میتوانند آثاری خلق کنند که برای همه ما امیدبخش و شادیآفرین باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.