صنعت فراساحل غروب میكند؟ تقاضای اندک برای نفت، افزایش سطح ذخایر، پاندمیویروس کرونا، افت قیمتها و اکنون فرا رسیدن فصل طوفانها، سناریوی کابوسوار کاملی را برای صنعت نفت فراساحلی چیده است. به گزارش ایسنا، بازار نفت فراساحلی که سهم ۳۰درصدی در تولید نفت جهان دارد، با چالشهای محیرالعقولی مواجه است. قیمت نفت اکنون نصف میانگین […]
صنعت فراساحل غروب میكند؟
تقاضای اندک برای نفت، افزایش سطح ذخایر، پاندمیویروس کرونا، افت قیمتها و اکنون فرا رسیدن فصل طوفانها، سناریوی کابوسوار کاملی را برای صنعت نفت فراساحلی چیده است.
به گزارش ایسنا، بازار نفت فراساحلی که سهم ۳۰درصدی در تولید نفت جهان دارد، با چالشهای محیرالعقولی مواجه است. قیمت نفت اکنون نصف میانگین قیمت سالانهاش است و تردیدهایی نسبت به آینده تقاضا برای نفت شکل گرفته است. بهعلاوه شیوع پاندمیویروس کرونا صدمات سنگینی به اقتصاد جهانی وارد کرده است. شرکتها برای کنترل هزینه سرمایه تلاش میکنند و بازبینی آینده پروژههای مهمشان را شروع کردهاند.
این بحران باعث شده عمده تولید نفت در خشکی که هزینههای عملیاتی کمتری نسبت به تولید فراساحلی دارد و فعالیت دکلهای حفاری آن انعطافپذیری بیشتری نسبت به دکلهای فراساحلی دارد، صورت بگیرد.
بسیاری از پروژههای جدید فراساحلی در مواجهه با شرایط جدید بازار نفت، مسکوت گذاشته شدهاند و شرکتهای آمریکایی به دلیل ابهامات فراوانی که در آینده نزدیک وجود دارد، اکنون به دنبال معلق کردن مهلت اجاره فدرال هستند.
مشکلات فزاینده صنعت فراساحلی درست وقتی پیش آمد که شرکت رویالداچشل ناچار شد شماری از کارکنان مبتلا به کرونا در سکوهای نفتی خود را با پرواز منتقل کند و به این ترتیب ریسکهای مرتبط با فعالیت کارکنان در سکوهای فراساحلی در دوران شیوع اپیدمیرا بارز کرد.
شرکت شل، تنها شرکتی نیست که با شیوع اپیدمیدر سکوهای نفتی فراساحلی خود مواجه شده است. در هفتههای اخیر صدها نفر از کارکنان سکوهای فراساحلی در خلیج مکزیکو، دریای شمال انگلیس، موزامبیک، کانادا و قزاقستان به بیماری کووید۱۹ مبتلا شدهاند.
شیوع این بیماری به فهرست مشکلاتی که صنعت فراساحلی با آنها دستوپنجه نرم میکند، اضافه شده است.
براساس گزارش اویل پرایس، بسیاری از شرکتهایی که در این بخش فعالیت میکنند، هنوز از ریزش قیمت قبلی در فاصله سال ۲۰۱۵-۲۰۱۴ که طی آن قیمتها از ۱۰۰ دلار به پایین ۴۰ دلار در هر بشکه سقوط کرد، احیاء نشدهاند.
به گفته محققان شرکت ریستاد انرژی، جریان نقدینگی حاصل از فعالیتهای شرکتهای فعال در بخش فراساحلی چشمگیری نشان میدهد که این شرکتها هنوز نتوانستهاند بدهیهای معوقشان را در سال ۲۰۲۰ پرداخت کنند و چارهای ندارند مگر اینکه کاهش هزینه سرمایه صورت دهند، در غیر این صورت مجبورند برای فاینانس مجدد به بازارهای سرمایه مراجعه کنند و در شرایطی که اقتصاد جهانی در رکود قرار گرفته است، این صنعت قادر نخواهد بود منابع مالی مورد نیازش را تأمین کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.