معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صمت مطرح کرد ارتقای ۲۵ درصدی استخراج و بهرهبرداری از معادن معاون معدنی وزارت صنعت،معدنوتجارت گفت: افزایش ۲۵درصدی استخراج و بهرهبرداری معادن در سالجاری هدفگذاری شده است. به گزارش مناقصهمزایده، داریوش اسماعیلی در نشست تخصصی برنامههای وزارتخانه که بهصورت ویدیوکنفرانس و با حضور سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت، معاونین وزیر، مدیران […]
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صمت مطرح کرد
ارتقای ۲۵ درصدی استخراج و بهرهبرداری از معادن
معاون معدنی وزارت صنعت،معدنوتجارت گفت: افزایش ۲۵درصدی استخراج و بهرهبرداری معادن در سالجاری هدفگذاری شده است.
به گزارش مناقصهمزایده، داریوش اسماعیلی در نشست تخصصی برنامههای وزارتخانه که بهصورت ویدیوکنفرانس و با حضور سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت، معاونین وزیر، مدیران ستادی و رؤسای سازمانهای صمت استانها برگزار شد؛ گفت: افزایش۲۰درصدی ذخایر معدنی برای سال ۱۳۹۹هدفگذاری شده است.
اسماعیلی ادامه داد: امسال میخواهیم استخراج و بهرهبرداری معادن را ۲۵درصد ارتقاء دهیم و در حوزه فرآوری مواد و تولیدات معدنی، جهش ۲۰درصدی هدفگذاری شده است.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صنعت،معدنوتجارت مشکل مالی را مهمترین علت راکد شدن فعالیت واحدهای معدنی دانست و ادامه داد: قرارداد دوجانبه بین سنگآهن با مجموعه گلگهر و فولادمبارکه و معادن مس با شرکتهای صنایع مس منعقد شده تا با خرید از این معادن مشکل مالی آنها کمتر شود.
وی گفت: اجرایی کردن بندهای مختلف نقشهراه معدن و صنایعمعدنی و افزایش سرمایه صندوق فعالیتهای معدنی در دستور کار است.
اسماعیلی همچنین گفت: افزایش ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه صندوق حمایت از فعالیتهای معدنی هدفگذاری شده است که ۵۰۰ میلیارد تومان آن محقق شد.
وی بیان کرد: با جذب منابع لازم میتوانیم تا ششهزار میلیارد تومان وام کمبهره در حوزه معدن و صنایعمعدنی اعم از استخراج، بهرهبرداری و توسعه اکتشافات ارائه دهیم.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صمت ادامه داد: امسال با توجه به شیوع کرونا درصدد هستیم که حقوق دولتی وصولی معادن را افرایش ندهیم و تثبیت سه ساله را برای آن در نظر بگیریم.
اسماعیلی گفت: حذف عوارض صادراتی محصولات فرآوری شده پس از تأمین خوراک صنایعمعدنی داخلی و سایر مواد معدنی مازاد نیاز داخل در دستور پیگیری است.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صنعت،معدنوتجارت بیان کرد: حسابی روی ارزآوری از طریق صادرات موادخام و معدنی باز نشده بلکه تلاش میشود از طریق صادرات مواد فرآوری شده معدنی برای کشور ارزآوری محقق شود.
اسماعیلی توضیح داد: تصمیمسازان کلان کشور با خامفروشی سنگ معادن مخالف هستند و صادرات اضافه بر تولید چهار هزار تن سنگهای تزئینی کشور مشکلی را برای معدن ایجاد نمیکند.
وی افزود: فعالسازی ظرفیتهای خالی صنایعمعدنی با تأمین مواد اولیه در دستور کار است و بر صادرات انتهای زنجیرههای ارزش بهخصوص زنجیره فولاد و محدودیت جدی برای صادرات مواد خام تأکید داریم.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صمت با بیان اینکه هوشمندسازی فرآیندهای معدنی و بهروزرسانی پروندهها در شورایعالی معادن و شورای معادن استانها و تعیینتکلیف آنها حداکثر یکماه از زمان وصول را دنبال میکنیم، گفت: از نقطهنظرات فعالان بخشخصوصی از طریق کارگروههای مشورتی استفاده میکنیم.
اسماعیلی اضافه کرد: تسهیل تصمیمگیری در استانها، تسهیل کارگروه جذب سرمایهگذار و تفویض اختیارات بیشتر به شورای معادن استانها در دستور کار است.
وی در پایان بیان کرد: احیای دبیرخانه تعامل دولت و مجلس در بخش معدن و صنایعمعدنی به منظور اصلاح و بهروزرسانی قانون معادن را دنبال میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.