مدیرعامل بانک انصار عنوان کرد لزوم شرکت در مناقصههای بینالمللی در سال «جهشتولید» مهدی رضایی؛ مدیرعامل بانک انصار در پیامی راهکارهایی را در سال «جهشتولید» عنوان کرد. در بخشهایی از پیام مدیرعامل بانک انصار آمده است: همه ما میدانیم کشور عزیزمان ایران بهرغم داشتن ظرفیتهای مطلوب ذاتی از شاخصهای مطلوب اقتصادی بهرهمند نیست. بدون شک […]
مدیرعامل بانک انصار عنوان کرد
لزوم شرکت در مناقصههای بینالمللی در سال «جهشتولید»
مهدی رضایی؛ مدیرعامل بانک انصار در پیامی راهکارهایی را در سال «جهشتولید» عنوان کرد. در بخشهایی از پیام مدیرعامل بانک انصار آمده است: همه ما میدانیم کشور عزیزمان ایران بهرغم داشتن ظرفیتهای مطلوب ذاتی از شاخصهای مطلوب اقتصادی بهرهمند نیست. بدون شک سرمایههای بسیاری در کشور برای رشد و پیشرفت اقتصادی وجود دارد که طی سالهای گذشته بر اثر برخی غفلتها، بیتدبیریها و بیبرنامگیها و یا نداشتن سیاست و استراتژی مشخص به هدر رفته است. امروزه بیش از هر زمان دیگری موقعیت برای اصلاح ساختارهای اقتصادی و سیاسی در جهت تقویت بخش مولد و احیای ظرفیتهای داخلی برای تحقق شعار سال «جهشتولید» بهوجود آمده است که اگر هوشیار باشیم و فرصتها را دریابیم با تکیه بر استعدادها و ظرفیتهای مغفول مانده میتوان هر چه سریعتر به این موفقیت نائل آمد. در ادامه به برخی از ظرفیتهای راهگشا به اختصار اشاره میشود:
* مطالعات نشان میدهند، ایران حدوداً شش برابر میانگین جهانی، انرژی مصرف میکند که در صورت فرهنگسازی مناسب و مصرف بهینه آحاد مردم میتوان چیزی بالغ بر ۱۰۰میلیارد دلار صرفهجویی ارزی فراهم کرد.
* برآوردها نشان میدهد، کشور ایران ظرفیت تولید مواد غذایی برای حداقل ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت را دارد. ولی متأسفانه این موضوع بر اثر مدیریت غیرحرفهای به درستی هدایت و مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و نتیجه امر چیزی جز اتلاف آب و انرژی و نهایتاً افزایش قیمت تمامشده محصولات نیست.
* برآوردها نشان میدهد در صورت مدیریت صحیح گردشگری در کشور با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیتهای بیبدیل مذهبی، هنری، طبیعی و سیاحتی، تاریخی، درمانی میتوان فرصتهای بیشماری برای جذب گردشگران خارجی را فراهم آورد.
* مطالعات اکتشافی در سالهای اخیر نشان میدهد، ایران جزء ۱۰کشور اول جهان و همچنین کشور اول منطقه(جنوبغرب آسیا و شمالآفریقا) از نظر داشتن منابع معدنی است که استخراج و فرآوری آن میتواند بسیار سودآور باشد.
* کشورمان ایران بزرگترین تولیدکننده پسته، زعفران، خاویار، زرشک، فیروزه، فرش دستباف در جهان و همچنین برخوردار از بزرگترین ذخیره روی در جهان است. همچنین جزء تولیدکنندههای اصلی بسیاری از محصولات کشاورزی است که تولید و صادرات هوشمندانه آنها در سایه سیاستگذاری و برنامهریزی صحیح ارزآوری خوبی برای کشورمان میتواند به همراه آورد.
* و نهایتاً شرکت در مناقصههای بینالمللی در حوزههای فنی و مهندسی، تمرکز بر حوزه حملونقل دریایی و صنایع وابسته آن در کنار تقویت حوزه بستهبندی حرفهای و برندسازی در محصولات ایرانی از دیگر فرصتهای قابلتوجه در این برهه زمانی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.