برای نخستینبار در سطح پتروشیمیهای کشور محقق شد پیادهسازی نظام مدیریت فناوری در پتروشیمی نوری نظام مدیریت فناوری نخستینبار میان پتروشیمیهای کشور در پتروشیمی نوری محقق شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی نوری، در طول سالهای گذشته بهتدریج فناوری به معنای دانشفنی و نحوه انجام کارها به یکی از کلیدیترین ابعاد موفقیت […]
برای نخستینبار در سطح پتروشیمیهای کشور محقق شد
پیادهسازی نظام مدیریت فناوری در پتروشیمی نوری
نظام مدیریت فناوری نخستینبار میان پتروشیمیهای کشور در پتروشیمی نوری محقق شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی نوری، در طول سالهای گذشته بهتدریج فناوری به معنای دانشفنی و نحوه انجام کارها به یکی از کلیدیترین ابعاد موفقیت در صنعت پتروشیمی تبدیل شده است. بررسی اقتصادی صنعت پتروشیمی نشان از آن دارد که استفاده از فناوریهای کارآمد، مناسب و بهروز موجب خواهد شد تا ضمن کاهش هزینههای عملیاتی، استمرار تولید و دستیابی به شاخصهای کیفی مورد نظر برای محصولات، کسبوکارها ظرفیتهای نوآوری و توسعهای بیشتری نیز بهدست آوردند.
حسین پارسا؛ رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت پتروشیمی نوری در اینباره گفت: این شرکت از ابتدای سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفت براساس مجموعهای از فرآیندها، منطق و رویههای مناسب برای مدیریت فناوری و نوآوری را طراحی و پیادهسازی کند.
وی افزود: بر این اساس واحد پژوهش و فناوری، پس از بررسیهای مقدماتی و همهجانبه در این باره، با همکاری یکی از دانشگاههای معتبر کشور، پروژه استقرار نظام مدیریت فناوری را تعریف و آغاز کرد.
پارسا یادآور شد: شرکت پتروشیمی نوری به عنوان نخستین شرکت در سطح پتروشیمیهای کشور، توانست نظام مدیریت فناوری را پیاده کند و به موجب این نظام، فناوریهای کلیدی شرکت، در قالب دستهبندی فرآیندها، کاتالیست و مواد شیمیایی، تجهیزات ثابت، تجهیزات دوار و فناوریهای پشتیبان و کنترل شناسایی شدند که بررسیها و مطالعات شامل بررسی شرکتهای تولید محصولات آروماتیک، تحلیل اختراعات، بررسی لایسنسورها و مواردی از این دست نشان از آن دارد که بخش مهمتر فناوریها در دسته فرآیندها و کاتالیستها قرار دارد که شکلدهنده رقابت فناورانه نیز هستند.
رئیس پژوهش و فناوری پتروشیمی نوری یادآور شد: در ادامه فرآیند مدیریت فناوری، رصد پیوسته همه فناوریهای کلیدی صورت گرفته و تغییرات فنی، مسائل کلیدی حل شده، چرخه عمر فناوریها و روند پیشرفتهای لایسنسورها همگی بهطور دقیق مطالعه شدهاند.
وی ادامه داد: بر این اساس با استفاده از نتایج رصد و پایش فناوریهای کلیدی و طبق ارزیابی شرایط موجود پتروشیمی نوری، شکافهای فناورانه و برنامههای ارتقای فنی همگی شناسایی و مسیر توسعه تکنولوژیک این مجموعه، همچون ارتباطات با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان مشخص و RFP اولیه هرکدام تدوین شده است.
وی با اشاره به ابعاد دیگری از طراحی و استقرار نظام مدیریت فناوری و نوآوری، تأکید کرد: این نظام مدیریتی نوین، ضمن افزایش نرخ مشارکت کارکنان در ارائه ایدههای نوآورانه، سبب نگاه سیستمی به توسعه سبد محصولات، ارتقای سطح تکنولوژیک، روزآمد کردن کاتالیستهای مورد استفاده و استفاده از نوآوریهایی همچون دیجیتالی شدن صنعت پتروشیمی خواهد شد.
پارسا اظهار کرد: با توجه به برنامههای راهبردی مورد نظر مجموعه، انتظار میرود با ایجاد زیرساخت یادگیری تکنولوژیک برای سازمان یادگیرنده و محافظت از فناوری، تا حد مطلوبی برای مدیریت داراییهای شرکت در بلندمدت اثربخش واقع شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.