براساس تفاهمنامهای صورت گرفت اختصاص ۱۷۰۰میلیارد تومان به زنجیره تأمین ایرانخودرو براساس تفاهمنامههای امضاء شده میان گروه صنعتی ایرانخودرو و بانک تجارت، در مجموع دو هزار میلیارد تومان به زنجیره تأمین گروه صنعتی ایرانخودرو در جهت توسعه پروژههای ساخت داخل اختصاص یافت که ۱۷۰۰ میلیارد تومان از منابع بانک تجارت و ۳۰۰ میلیارد تومان از […]
براساس تفاهمنامهای صورت گرفت
اختصاص ۱۷۰۰میلیارد تومان به زنجیره تأمین ایرانخودرو
براساس تفاهمنامههای امضاء شده میان گروه صنعتی ایرانخودرو و بانک تجارت، در مجموع دو هزار میلیارد تومان به زنجیره تأمین گروه صنعتی ایرانخودرو در جهت توسعه پروژههای ساخت داخل اختصاص یافت که ۱۷۰۰ میلیارد تومان از منابع بانک تجارت و ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع صندوق شکوفایی و نوآوری تأمین خواهد شد.
به گزارش مناقصهمزایده، بیستوهشتمین جلسه ستاد ساخت داخل در محل شرکت ایرانخودرو دیزل با حضور مدیران عامل بانک تجارت و گروه صنعتی ایرانخودرو، ساپکو، ایرانخودرودیزل، و همچنین نمایندگان وزارت صنعت،معدنوتجارت(صمت)، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، جهاد دانشگاهی، دانشگاه شریف، مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی و انجمن تخصصی صنایع همگن نیروی محرکه و قطعهسازی ایران برگزار شد.
آرش محبینژاد؛ دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور در این رابطه گفت: طی این نشست بانک تجارت سه تفاهمنامه، یکی با شرکت ایرانخودرو دیزل برای توسعه پروژهها و فعالیتهای جاری این شرکت، دیگری با شرکت ساپکو و همچنین تفاهمنامه سوم با خود شرکت ایرانخودرو امضاء کرد. نتیجه تمام این تفاهمنامهها، در جهت تعمیق ساخت داخل و پیشبرد پروژههای ساخت داخل گروه صنعتی ایرانخودرو و به منظور حفظ و ایجاد اشتغال مولد در این گروه خودروسازی و علیالخصوص زنجیره تأمین آنها خواهد بود.
وی افزود: علاوه بر این برای جلوگیری از واردات قطعات و خروج ارز در راستای نهضت ساخت داخل نیز توافقهایی صورت گرفت. در مجموع ۱۷۰۰ میلیارد تومان از منابع بانک تجارت و حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هم با معرفی صندوق شکوفایی و نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان به بانک تجارت طبق قراردادهایی که بانک تجارت و شرکتهای دانشبنیان با هم دارند، تفاهمنامه امضاء شد تا در اختیار زنجیره تأمین گروه صنعتی ایرانخودرو قرار گیرد.
دبیر انجمن همگن قطعهسازی در تشریح نحوه اختصاص این ۲۰۰۰ میلیارد تومان در مجموع به زنجیره تأمین این خودروسازی، گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از تمامیمنابع بانک تجارت برای پروژههای ساخت داخل تعمیق و به منظور جلوگیری از خروج ارز و داخلیسازی قطعات خارجی به صورت وامهای بلندمدت جهت ایجاد داراییهای ثابت تخصیص داده شد. ۱۴۰۰ میلیارد تومان هم در دو بخش در اختیار قرار خواهد گرفت که ۳۰۰ میلیارد تومان که از طریق صندوق شکوفایی و نوآوری معرفی خواهد شد و ۱۱۰۰ میلیارد تومان الباقی هم در قالبهای مختلف همچون خرید دین، LC (اعتبارنامه مالی) داخلی، اعطای تسهیلات و… تخصیص داده خواهد شد.
محبینژاد ضمن تأکید براینکه در هر شیوه تخصیص نیز ساپکو یا ایرانخودرو ضامن خواهند بود، گفت: بانک تجارت ضمانت دیگری غیر از این دو شرکت همچون ضمانت ملی نخواهد خواست. با اختصاص این دوهزار میلیارد تومان، بانک تجارت گام بسیار مؤثر و بلندی در جهت تقویت نهضت ساخت داخل، جلوگیری از خروج ارز و حفظ و ایجاد اشتغال پایدار برداشت و بسیار ثابتقدم به امضای این سه تفاهمنامه پرداخت. این تفاهمنامهها از دیروز (چهارشنبه) اجرایی شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.