خلأ اقتصادی شدن علم را مشاهده میکنیم رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امروز حلقه مفقوده و جدی اقتصاد کشور ما، تولید ثروت از محل علم است. به گزارش ایسنا، «محمدرضا پورابراهیمی» در بازدید از جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا یکی از کارهای خیلی خوب جهاد دانشگاهی است که تلاشهای زیادی در عرصه […]
خلأ اقتصادی شدن علم را مشاهده میکنیم
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امروز حلقه مفقوده و جدی اقتصاد کشور ما، تولید ثروت از محل علم است.
به گزارش ایسنا، «محمدرضا پورابراهیمی» در بازدید از جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا یکی از کارهای خیلی خوب جهاد دانشگاهی است که تلاشهای زیادی در عرصه اطلاعرسانی، ارتقای فرهنگ عمومی و مطالبهگری انجام میدهد و این فعالیتها درخور تقدیر است.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز علم و دانش جایگاه اساسی ما برای پیشرفت کشور است که اگر تقویت نشود شاید یکی از پایه اصلی نظام دچار خدشه شود، افزود: جهاد دانشگاهی شجره طیبهای است که از بطن انقلاب اسلامی به وجود آمده و یکی از ویژگیهای اساسی این نهاد، اتصال به حوزه دانش و علم است.
پورابراهیمی تصریحکرد: امروز یکی از توانمندیهایی که ما را در مقابل دشمنان تقویت میکند، همین جایگاه علم است و جهاد دانشگاهی هر چه جلوتر رفته، اتصال خود را با دانش بیشتر کرده و در نتیحه اثربخشی آن هم بیشتر بوده است.
وی بیان کرد: اقداماتی که در حوزه ایمنی و زلزله در جهاددانشگاهی استان کرمان انجام شده درخور تقدیر است و این موضوع نیز در پرتو تلاشها در عرصه پژوهش ایجاد شده و هرچه این حوزه بیشتر گسترش یابد، به جز موفقیتهای جهاددانشگاهی به مفهوم یک نهاد، موفقیت نظام نیز محسوب خواهد شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: البته فکر میکنم در حوزه علم رویکرد و نگاه جهاددانشگاهی صرفاً گسترش دانش نیست، بلکه اولویت اصلی این نهاد انقلابی و دانشگاهی، بهرهگیری از ظرفیت علمی برای حل مشکلات جامعه است.
پورابراهیمی ادامه داد: یکی از تمایزهای دیگر جهاد دانشگاهی این است که در زمینه بهکارگیری دانش تلاش کرده که از نقاط بارز این مجموعه است و امروز تمام چشم امید کشور به این مسایل است و جهاد پیشقراول در این عرصه است کما اینکه فعالیتهای جهاددانشگاهی در چند سال اخیر این مسأله را نشان داده است.
وی بیانکرد: امروز متأسفانه علیرغم همه تلاشها درعرصه دانشگاهی، خلأ اقتصادی شدن علم را مشاهده میکنیم ولی نتیجه تلاشهای جهاد دانشگاهی در زمینه خلق ثروت قابل لمس بوده که باید دامنه آن گسترش یابد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تأکیدکرد: باید شرکتهای دانشبنیان وابسته به جهاد دانشگاهی راهاندازی شده و روی تجاریسازی علم کار کنند تا به تجارت واقعی تبدیل شده و به عرصه اقتصاد پا بگذارد که در این صورت میتواند اشتغال عظیمی هم ایجاد کند.
وی افزود: اکنون جمهوری اسلامی رتبه اول تولید علم در منطقه را دارد اما این جایگاه باید به خلق ثروت منجر شود، و اگر این مسأله صورت نگیرد، مانند این است که سدی مملو از علم و دانش داریم ولی دریچههای آن بسته است، در حالی که برای حل کردن باری از مشکلات کشور، باید تلاش کرد و این امر، وظیفه جهاددانشگاهی را سنگینتر میکند.
وی بیان کرد: البته برجام آثار مثبتی مانند اینکه تحریم جدیدی علیه ما وضع نشد و افزایش فروش نفت و رسیدن به سهمیه جهانی یعنی ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز را برای ما داشته است، اما واقعیت این است که در مراودات پولی و بانکی و باز کردن سوئیفت، متأسفانه علیرغم اینکه در ظاهر مشکلی نیست، هیچ گشایشی صورت نگرفته و در ورود سرمایه خارجی به کشور ما هیچ اتفاق واقعی نیفتاده است.
پورابراهیمی با بیان اینکه دشمنان نمیخواهند ما پیشرفت کنیم و از دشمن غیر از این نیز انتظاری نیست، اظهارکرد: باید همه ما برای پیشرفت کشور پای کار آمده و معتقدم میتوانیم جایگاه علم و دانش کشورمان را به جایگاههای مهمی برسانیم همانطور که تاکنون در برخی حوزهها از جمله هوافضا، نانو و … موفق شدهایم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موفقیتها نشاندهنده توانمندی و روحیه پرتلاش نیروهای علمی کشور است و در این صورت میتوانیم گامهای بعدی را محکم تر از قبل برداریم و این برای مجموعه جهاد دانشگاهی موضوعی مهم است.
پورابراهیمی با بیان اینکه دشمنان هزاران برنامه عملیات انتحاری برای ایران طراحی کردهاند اما حتی یک مورد آنها را تاکنون به برکت خون شهدا نتوانستهاند عملیاتی کنند، خطاب به اعضای جهاددانشگاهی گفت: در شرایط کنونی، وظیفه ما صیانت از انقلاب است و معتقدیم هماکنون در جنگ اقتصادی هستیم و فرماندهان این جنگ محققان، پژوهشگران، اقتصاددانان و … هستند و مردم همان نقش و جنگ دفاع مقدس را از شما انتظار دارند و باید امروز با دانش و تخصص بجنگیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.