سازمان نصر خواستار انتشار آمار تأیید نمونه تجهیزات فاوا شد سازمان نظام صنفی رایانهای (نصر) طی نامهای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار ارائه گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص آمار تأیید نمونه شد. به گزارش ایسنا، تجهیزات شبکه باید طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تأیید نمونه شود و این تأیید […]
سازمان نصر خواستار انتشار آمار تأیید نمونه تجهیزات فاوا شد
سازمان نظام صنفی رایانهای (نصر) طی نامهای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار ارائه گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص آمار تأیید نمونه شد.
به گزارش ایسنا، تجهیزات شبکه باید طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تأیید نمونه شود و این تأیید نمونه طبق آییننامهای انجام میشود که ۱۳سال پیش تصویب شده است. به همین دلیل اعضای کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانهای (نصر) درخواست تغییراتی در آییننامه داشتند. آنها با انتقاد از روند ثبت سفارش واردات کالاهای فناوری اطلاعات، خواستار ایجاد بهبود در این روند شدند.
درحالی که سازمان نظام صنفی معتقد است رگولاتوری ناخواسته به قاچاق کالا، ورود کالای بیکیفیت، مشکل سرمایه در گردش و عدم پرداخت عوارض گمرکی دامن زده است، در نامهای به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خواستار ارائه آمار مربوط به روال تأیید نمونه تجهیزات حوزه فناوری اطلاعات در ۱۳سال گذشته شد. البته با گذشت چند ماه از این اظهارات، هنوز آییننامه تصویب نشده تا مشخص شود آیا مطابق با نظرات صنف و سازمان نصر است و یا همچنان مغایراتی وجود دارد.
در این راستا محمدباقر اثنیعشری؛ رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای در نامهای به محمدجواد آذریجهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار ارائه گزارش آمار مربوط به میزان تجهیزات بررسی شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و همچنین میزان تجهیزات مردود در ارزیابی توسط آزمایشگاههای مورد تأیید آن سازمان شده است.
در این نامه آمده است: «به استحضار میرساند پیرو ارسال نامههایی از سوی سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و گذشت بیش از ۹ماه از درخواستهای متعدد مکتوب و شفاهی نمایندگان این سازمان، به عنوان فراگیرترین تشکل مردم نهاد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص ارائه آمار مربوط به روال تأیید نمونه طی ۱۳سال اخیر، متأسفانه تاکنون آماری از سوی سازمان مذکور ارائه و منتشر نشده است.
بدیهی است؛ عدم ارائه آمار به بهانههایی مانند حفظ حقوق متقاضیان از یکسو و انتشار ارائه آمار مستمر توسط نهادهایی مانند بانکمرکزی درخصوص فهرست دریافتکنندگان ارز که قطعاً دارای حساسیت بیشتری است از سوی دیگر، عدم توجه به این درخواست صنفی شائبه طرفداری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات از برخی از آزمایشگاههای خاص و عدم وجود استقلال و بیطرفی را به ذهن متبادر میسازد.
بخش تأملبرانگیز ماجرا این است که تاکنون و براساس آییننامه تأیید نمونه، بهدلیل عملکرد یک آزمایشگاه هیچ کدام از تجهیزات امنیتی دارنده گواهینامههای بینالمللی در حوزه استاندارد، موفق به اخذ گواهی تأیید نمونه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشدهاند.
ماحصل ارزیابیهای غیرشفاف، ایجاد وقفه سه ماهه در استقرار تجهیزات در زیرساختهای حیاتی کشور بوده که به نوبه خود باعث افزایش بیرویه قاچاق شده که این خود ماهیتاً در تضاد با اهداف امنیتی و استانداردی است و توالی فساد در پی خواهد داشت.
با توجه به حساسیت حضرتعالی به موضوع «حقالناس» و مشکلاتی که منافع عموم جامعه را تهدید میکند و همچنین تأکید بر ارائه مستمر «گزارش به مردم» درخصوص عملکرد آن وزارتخانه محترم و معاونتهای آن، خواهشمند است دستور فرمایید تا درخصوص ارائه آمار مربوط به میزان تجهیزات بررسیشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و همچنین میزان تجهیزاتی که طی ارزیابی توسط آزمایشگاههای مورد تأیید آن سازمان مردود شناخته شدهاند، به تفکیک تجهیزات رادیویی و غیررادیویی و براساس نتایج آزمایشهای انجامشده توسط هر آزمایشگاه، اقدام لازم مبذول شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.