دانشبنیانها ۵۰درصد کمک هزینه تحقیقاتی دریافت میکنند شرکتهای دانشبنیان برای توسعه بازار محصولات دانشبنیان خود باید همواره بازار را رصد کنند و با روشهای علمی، تحقیق و پژوهش انجام دهند. معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری در سبد حمایتی متنوع خود، کمک مالی به این تحقیقات را نیز قرار داده است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از […]
دانشبنیانها ۵۰درصد کمک هزینه تحقیقاتی دریافت میکنند
شرکتهای دانشبنیان برای توسعه بازار محصولات دانشبنیان خود باید همواره بازار را رصد کنند و با روشهای علمی، تحقیق و پژوهش انجام دهند. معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری در سبد حمایتی متنوع خود، کمک مالی به این تحقیقات را نیز قرار داده است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری، بازار یک مفهوم اقتصادی متغیر است، یعنی همواره در حال تغییر است و شرکتهای عرضهکننده محصولات، باید همیشه تحولات آن را با دقت رصد کنند. ممکن است محصولی که به بازار عرضه میشود دیگر با سلیقه مصرفکننده همخوانی نداشته باشد و یا آنکه رقبای جدید و قدرتمندی به بازار وارد شده باشند. به همین دلیل شرکتهای تجاری باید با استفاده از روشهای علمیهمیشه تحولات بازار را زیر نظر بگیرند. شرکتهای دانشبنیان نیز مانند هر بنگاه اقتصادی، به گزارش تحقیقات بازار شفاف و کار آمد نیاز دارند.
شناسایی مخاطبان و مصرفکنندگان محصول، تحلیل رقبا، تخمین صحیح از میزان کشش بازار و سهم قابل کسب از آن، از جمله موضوعاتی هستند که اینگونه گزارشهای مالی با محوریت آنها تهیه میشود. گزارشهای مطالعه فرصت، گزارشهای رصد بازار و گزارشهای بازار داخلی، سه نوع گزارشی هستند که در راستای تحقیقات بازار انجام میگیرند.
میزان حمایت
شرکتهای دانشبنیان با درآمد کمتر از ۱۰۰میلیارد ریال میتوانند به میزان ۵۰درصد از هزینههای تهیه این گزارشها را با رعایت سقف مندرج در قانون، از معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری کمک دریافت کنند. همچنین شرکتهای دانشبنیان با درآمد بیشتر از ۱۰۰میلیارد ریال نیز میتوانند به صورت آزاد و بدون تسهیلات از این خدمات بهرهمند شوند.
علاقهمندان برای اطلاع بیشتر از جزییات این بسته حمایتی و ثبتنام به سامانه http://daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.