سرپرست وزارت صمت اعلام کرد صادرات ۵۷ میلیون تن انواع محصولات زنجیره فولاد در سال گذشته سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت گفت: سال گذشته ۵۷میلیون تن انواع محصولات زنجیره فولاد صادر کردیم و قرار است ظرفیت تولید شمش فولاد امسال از ۲۱ میلیون تن به ۴۲ میلیون تن برسد. به گزارش مناقصهمزایده، حسین مدرسخیابانی در مراسم امضای […]
سرپرست وزارت صمت اعلام کرد
صادرات ۵۷ میلیون تن انواع محصولات زنجیره فولاد در سال گذشته
سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت گفت: سال گذشته ۵۷میلیون تن انواع محصولات زنجیره فولاد صادر کردیم و قرار است ظرفیت تولید شمش فولاد امسال از ۲۱ میلیون تن به ۴۲ میلیون تن برسد.
به گزارش مناقصهمزایده، حسین مدرسخیابانی در مراسم امضای تفاهمنامه احداث خط دوم راهآهن سنگان-بافق گفت: وزارت صمت برنامه گستردهای برای افزایش تولید زنجیره فولاد دارد. سال گذشته ۵۷ میلیون تن انواع محصولات زنجیره فولاد صادر کردیم و قرار است ظرفیت تولید شمش فولاد امسال از ۲۱میلیون تن به ۴۲ میلیون تن برسد.
وی افزود: این حجم از تولید نیاز به لجستیک و حملونقل دارد و بزرگترین مشکل ما در معادن و فولاد، حملونقل است که با طرح امروز دوخطه شدن راهآهن سنگان-بافق، راهآهن به حمل و تأمین مواد اولیه تولید داخل و صادرات محصولات فولادی کمک میکند.
سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت با بیان اینکه سهم حملونقل ریلی در کشور ما به شدت کم است، ادامه داد: به دلایل مختلف مانند کاهش مصرف سوخت و کاهش تصادفات جادهای نیاز به افزایش حملونقل ریلی داریم.
مدرسخیابانی با بیان اینکه حمل ریلی کالاهای اساسی از ۱۰درصد در سال۹۷ به ۲۵درصد در سال۹۸ افزایش یافت، تولید بدون توسعه زیرساختها و لجستیک و همچنین رشد حملونقل امکانپذیر نیست.
سرپرست وزارت صمت با اشاره به ظرفیتهای معدنی کشور تأکید کرد: ذخایر معدنی کشورمان ۵۳ میلیارد تن است که امروز مجوز بهرهبرداری ۷۰۰ میلیون تن را ارائه دادهایم اما از این میزان هم فقط ۵۰۰ میلیون تن مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی افزود: در حالی که ایران یکدرصد جمعیت جهان را دارد اما ذخائر معدنی آن در دنیا دودرصد است و معدن تنها مجموعهای است که میتواند جایگزین درآمدهای نفتی شود.
سرپرست وزارت صمت با تأکید بر اینکه بار تحریمهای نفتی بر دوش معدن است، اظهار داشت: اگر اقتصاد ایران تکمحصولی است آن بخش متعلق به معدن خواهد بود.
وی تأکید کرد: به طور قطع ۵۰۰ میلیون تن بار معدنی فقط از طریق حملونقل جادهای امکانپذیر نیست و باید حملونقل ریلی هم وارد مدار شود و افزایش یابد.
سرپرست وزارت صمت با تأکید بر اهمیت حمایت از ساخت داخل در وزارت صمت گفت: یک واحد لبنی ما بهتنهایی ۶۰ میلیون دلار و معادل کل صادرات فرش دستبافت ارزآوری دارد. در حالی که فرش دستبافت ما بهشدت با مشکل مواجه شده و از دومیلیارد دلار به ۶۰ میلیون دلار رسیدهایم. اما متأسفانه در هر حوزه صنعتی ارزبری داریم که قابل دفاع نیست. با این حال فردا میز کاهش ارزبری خودرو تا ۶۰ میلیون دلار و هفته بعد میز کاهش ارزبری لوازم خانگی تا ۲۰۰ میلیون دلار برگزار میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.