استاندار مطرح کرد استفاده بهینه از معادن؛ یکی از دغدغههای استان کهگیلویهوبویراحمد براساس بررسیهای سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد، این استان از ظرفیتهای بسیاری در زمینه معادن برخوردار است و نیاز به سرمایهگذاری برای شکوفا شدن دارد. به گزارش ایرنا، مهمترین معادن کهگیلویهوبویراحمد شامل سلستین، بوکسیت، سنگگچ، مواد اولیه سیمان و مواد اولیه آجر و مصالح ساختمانی […]
استاندار مطرح کرد
استفاده بهینه از معادن؛ یکی از دغدغههای استان کهگیلویهوبویراحمد
براساس بررسیهای سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد، این استان از ظرفیتهای بسیاری در زمینه معادن برخوردار است و نیاز به سرمایهگذاری برای شکوفا شدن دارد.
به گزارش ایرنا، مهمترین معادن کهگیلویهوبویراحمد شامل سلستین، بوکسیت، سنگگچ، مواد اولیه سیمان و مواد اولیه آجر و مصالح ساختمانی است و در صورت بهرهبرداری مناسب از این منابع میتوان تا حدود زیادی به صادرات، ایجاد اشتغال و تحقق شعار سال دست یابیم.
چهارمین معدن نیترات دنیا در بخش دیشموک کهگیلویهوبویراحمد قرار دارد و از این حیث ایران را در جمع کشورهای دارای این ماده معدنی راهبردی قرار داده است.
استان کهگیلویهوبویراحمد ۱۶ هزار کیلومترمربع مساحت دارد که به گفته حسین کلانتری؛ استاندار این استان تا سالهای گذشته مطالعاتی بر روی معادن استان انجام نشده بود اما اکنون مطالعات اطلاعات تفصیلی هفت هزار کیلومترمربع از پهنههای معدنی آن یعنی حدود ۵۰ درصد از وسعت کهگیلویهوبویراحمد در حال انجام است.
کلانتری افزود: پیش از این هیچ مطالعاتی روی معادن کهگیلویهوبویراحمد انجام نشده بود در حالی که این استان در حوزه معدن نیازمند دیده شدن و حمایت است.
وی تصریح کرد: کهگیلویهوبویراحمد در تمامی بخشها نیاز به فعالیت و کار دارد که پیگیریهای لازم در بخشهای مختلف صورت خواهد گرفت.
استاندار کهگیلویهوبویراحمد ابراز داشت: این استان در بحث معادن از رتبه ۲۸ به رتبه ۲۱ رسیده اما این رتبه قابلقبول نیست و باید به میانگین رتبه و در میانه جدول و در بین ۱۵ استان برتر کشور برسد.
کلانتری بیان کرد: مطالعات اطلاعات تفصیلی هفت هزار کیلومترمربع از استان توسط ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران) تا پایان شهریورماه تکمیل میشود و تا اتمام این مطالعات وضعیت مناطق امید بخش استان مشخص خواهد شد.
وی عنوان کرد: سرمایهگذاران میتوانند براساس مطالعات انجام شده در استان حضور پیدا کنند و زمینه سرمایهگذاری براساس طرحهای معدنی استان فراهم میشود.
استاندار کهگیلویهوبویراحمد افزود: همچنین فعالیت مجدد ۱۴ معدن غیرفعال استان توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران هدفگذاری شده است.
وی گفت: یکی از دغدغههای استان در حقیقت استفاده بهینه از معادن موجود است.
کلانتری تأکید کرد: باتوجه به ظرفیتهای منطقه در بخشهای گچ، سلستین و بوکسیت مطالعات توجیهی، فنی و اقتصادی این پروژهها حداکثر تا یک ماه آینده توسط ایمیدرو تهیه و در صورتی که امکان احداث کارخانجات مرتبط با این صنایعمعدنی فراهم شود نسبت به احداث کارخانجات مربوطه با همکاری بخشخصوصی اقدامات کنند.
وی با رضایت از نحوه و میزان پرداخت تسهیلات در استان، تصریح کرد: ۴۵ درصد مصارف این استان بیشتر از منابع ما است و در واقع بانکها بیکار ننشسته و پای کار هستند.
استاندار کهگیلویهوبویراحمد عنوان کرد: یکی از موانع استان این است که نیروهای توانمند مالی بومیاستان در جاهای دیگری سرمایهگذاری کردهاند و افرادی که قصد دارند از منابع داخلی بانک استفاده کنند منصرف میشوند، زیرا استفاده از منابع مشروط به این است که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی را داشته باشیم.
کلانتری با بیان اینکه اراده دولت برای رفع مشکلات جدی است، بیان کرد: باتوجه به شرایط خاص کهگیلویهوبویراحمد انتظار میرود سقف پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد برای این استان به ۳۰درصد کاهش یابد تا بتوانیم گامهای موفقتری برداریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.