تکمیل زنجیره ارزش راهبردی استراتژیک برای توسعه صنعت پتروشیمی

تکمیل زنجیره ارزش راهبردی استراتژیک برای توسعه صنعت پتروشیمی  مدیرعامل پترول گفت: یکی از سیاست‌گذاری‌های اصلی گروه سرمایه‌گذاری پتروشیمی ‌ایرانیان(پترول) حرکت به سمت توسعه صنایع تکمیلی است و هلدینگ خلیج‌فارس به عنوان سهامدار پترول نیز این مسؤولیت را به ما واگذار کرده است. به گزارش شرکت ملی پتروشیمی، رسول اشرف‌زاده اظهارکرد: راهبرد جدید پترول توسعه […]

تکمیل زنجیره ارزش راهبردی استراتژیک برای توسعه صنعت پتروشیمی

 مدیرعامل پترول گفت: یکی از سیاست‌گذاری‌های اصلی گروه سرمایه‌گذاری پتروشیمی ‌ایرانیان(پترول) حرکت به سمت توسعه صنایع تکمیلی است و هلدینگ خلیج‌فارس به عنوان سهامدار پترول نیز این مسؤولیت را به ما واگذار کرده است.

به گزارش شرکت ملی پتروشیمی، رسول اشرف‌زاده اظهارکرد: راهبرد جدید پترول توسعه صنایع تکمیلی صنعت پتروشیمی ‌است و از جمله چالش‌هایی که ما در صنعت پتروشیمی ‌داریم و طی سالیان گذشته زیاد به آن بها داده نشده است، بخش پایین‌دست و صنایع تکمیلی و همان تکمیل زنجیره ارزش و توسعه محصولات جدید است. در این حوزه کمتر برنامه‌ریزی کردیم.

وی افزود: در این راستا هلدینگ خلیج‌فارس توسعه صنایع تکمیلی را به پترول واگذار کرده است و در واقع ما را متولی توسعه صنایع تکمیلی صنعت پتروشیمی ‌کرد و معاونت برنامه‌ریزی توسعه هلدینگ خلیج‌فارس سه طرح توسعه متیلآمین در سنقر، سود پرک در ماهشهر و طرح تولید کریستال ملامین در لردگان را به پترول واگذار کرده است.

به گفته وی اجرای این طرح‌ها در جهش‌سوم پتروشیمی ‌به بهره‌برداری خواهد رسید.

اشرفزاده از طرح تولید پلی‌آلومینیم کلراید در پتروشیمی‌ ارومیه نیز به عنوان طرح چهارم که از جمله طرح‌های پترول بوده است خبر داد و در زمینه پیشبرد این چهار طرح گفت: اجرای چهار طرح در مراحل اخذ مجوز، مطالعات اقتصادی و لایسنس‌ها و امورثبت شرکت‌ها برای برخی از طرح‌هاست. اجرای طرح‌ها به دلیل انجام امور مهندسی آن آغاز شده است و بین ۱۸ تا ۲۴ ماه برنامه ساخت خواهیم داشت و نیمه اول ۱۴۰۱ طرح‌ها به بهره‌برداری می‌رسد. یعنی در واقع طرح‌ها تا پایان ۱۴۰۰ تمام می‌شود.

مدیرعامل پترول درباره سرمایه‌گذاری این طرح‌ها اظهار داشت: بالغ بر ۱۰۰ میلیون یورو نیاز مالی در بخش ریالی و ارزی داریم که منابع ریالی آن تأمین شده است. تأمین منابع ریالی آن از طریق بازار سرمایه و بخشی از طریق بانک‌ها با اخذ تسهیلات انجام شده اما برای منابع ارزی به صورت فاینانس از کشورهای اروپایی تأمین مالی می‌کنیم.