مجوز ۷ پروانه اکتشاف معدنی برای فولادمبارکه صادر شد مجوز هفت فقره پروانه اکتشاف با هدف تأمین مواد اولیه در آیینی با حضور رئیس سازمان صنعت، معدنوتجارت استان و مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان صادر شد. به گزارش مناقصهمزایده، رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان در این آیین گفت: پروانه اکتشاف این محدودهها برای اولینبار در کشور به نام […]
مجوز ۷ پروانه اکتشاف معدنی برای فولادمبارکه صادر شد
مجوز هفت فقره پروانه اکتشاف با هدف تأمین مواد اولیه در آیینی با حضور رئیس سازمان صنعت، معدنوتجارت استان و مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان صادر شد.
به گزارش مناقصهمزایده، رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان در این آیین گفت: پروانه اکتشاف این محدودهها برای اولینبار در کشور به نام فولادمبارکه صادر شد تا این شرکت بتواند کارهای اکتشافی را در بخش پلیمتال و کانسارهای فلزی انجام دهد.
ایرج موفق اظهارداشت: مقدمات انجام این کار از سال گذشته با توجه به پیگیریهای فولادمبارکه فراهم شد و پهنهای به وسعت حدود ۱۴ هزار مترمربع در اختیار این شرکت قرار گرفت و هفت پروانه اکتشاف برای نقاط امیدبخش صادر شد.
وی ادامه داد: فولادمبارکه در این مرحله شش ماه فرصت دارد که گزارش اکتشافهای اولیه را به سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان ارائه کند و با قول مساعد مدیرعامل این شرکت مقرر شد که این کار تا چهار ماه آینده انجام شود و مراحل بعدی در دستور کار قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت اصفهان افزود: از سال گذشته تاکنون در تلاشیم تا بتوانیم سنگآهن مورد نیاز فولادمبارکه را تأمین کنیم و در این زمینه جلسههای متعددی تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: فولادمبارکه و ذوبآهن اصفهان قلب تپنده فولاد کشور هستند و باید این اتفاق ویژه خیلی پیش از اینها برای این مجموعه انجام میشد.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان گفت: با توجه به اختلالاتی که در زنجیره تکمیل مواد معدنی بهوجود آمده و بخش معدن به بخش فولاد وارد شده، مشکل در تأمین مواد اولیه فولاد شامل کنسانتره آهن، گندله و آهناسفنجی ایجاد شده و به همین دلیل به سمت تأمین مواد مورد نیاز در معدن رفتیم.
حمیدرضا عظیمیان افزود: با درخواست کمک از سازمان صمت اصفهان هفت منطقه به مساحت ۱۴۰ کیلومترمربع در اختیار ما قرار گرفت و در مهلت قانونی شش ماهه نسبت به اکتشافات اولیه اقدام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در صورتیکه به مناطق امیدبخش و خوبی دست پیدا کردیم این معادن برای ادامه مسیر و بهرهبرداری در اختیار فولادمبارکه قرار خواهند گرفت.
عظیمیان با اشاره به توافق خوب دیگر با رئیس سازمان صمت اصفهان داشتیم، گفت: امیدواریم بتوانیم کارخانه کنسانتره در شمال اصفهان راهاندازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: این کارخانه میتواند سنگآهن استخراجی، معادن فولادمبارکه را مورد استفاده قرار دهد و خبر خوبی هم برای معادن کوچک محسوب میشود که بتوانند با استفاده از ظرفیت این کنسانترهسازی، سنگآهن را تحویل دهند و کنسانتره تحویل بگیرند.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان اضافه کرد: راهاندازی کارخانه کنسانتره در شمال اصفهان ارزشافزودهای برای معادن کوچک بخشخصوصی بهدنبال خواهد داشت.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور را ۱۱درصد، سرمایهگذاری ۱۰درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.