۳۱ قرارداد پژوهشی در سامانه ساتع به پایان رسید مسؤول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورایعالی عتف گفت: ۳۱ پروژه پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۸ در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) خاتمه یافت. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از دبیرخانه شورایعالی عتف، پیام چینیفروشان درخصوص سامانه ساتع، گفت: […]
۳۱ قرارداد پژوهشی در سامانه ساتع به پایان رسید
مسؤول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورایعالی عتف گفت: ۳۱ پروژه پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۸ در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) خاتمه یافت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از دبیرخانه شورایعالی عتف، پیام چینیفروشان درخصوص سامانه ساتع، گفت: سامانه ساتع با هدف رفع نیازمندیها و مشکلات فناورانه دستگاههای اجرایی کشور توسط توانمندیهای پژوهش و فناوری موجود در دانشگاهها، پژوهشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور کشور در دبیرخانه شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری طراحی و راهاندازی شده است.
مسؤول امور پژوهش فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورایعالی عتف در ادامه افزود: این سامانه بستری جهت تبادل فناوری و تسهیل فرآیند ارتباط میان عرضهکنندگان فناوری و متقاضیان آنهاست که باعث تغییر رویکرد فعالیتهای علمیو پژوهشی کشور به مسأله محوری، ایجاد فضای مناسب برای شکلگیری اقتصاد دانشبنیان، انتقال نتایج دستاوردهای پژوهشی از مراکز علمیو پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان داخلی به صنایع کشور میشود.
وی در ادامه اظهار داشت: علیرغم وجود موانع و چالشهای متعدد، در سال ۱۳۹۸، مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال از سوی شرکتها، بانکها و مؤسسات دولتی به حساب خزانهداری کل کشور بابت اجرای قراردادهای ثبت شده در سامانه ساتع واریز گردید؛ که مبلغ ۳۸۰ میلیارد ریال، براساس میزان پیشرفت پروژهها، به آنها پرداخت شد.
چینیفروشان درخصوص اجرای دقیق فرآیند ورود و ثبت از طرف شرکتها، بانکها و مؤسسات دولتی به سامانه ساتع تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به نوپا بودن این سامانه و ناآشنایی بسیاری از مراکز علمیو پژوهشی با فرآیند اجرایی سامانه، بسیاری از گزارشهای پیشرفت با تأخیر از سوی مجریان پروژهها جهت بررسی در سامانه به ثبت رسید که باعث به تعویق افتادن پرداختها گردید، همچنین فرآیند طولانی ثبت و انعقاد قراردادها توسط دستگاههای اجرایی باعث شده بیشتر قراردادها در نیمه دوم سال منعقد شود.
مسؤول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورایعالی مشخصات پروژههای تبت شده در این سامانه گفت: براساس اطلاعات موجود در سامانه ساتع، حدود ۱۰۰پروژه به ثبت رسیده در سامانه دارای میزان پیشرفت بیشتر از ۵۰ درصد بودهاند که از میان آنها ۳۱ پروژه پژوهشی خاتمه یافته است. در مجموع ۵۱ گزارش، سهکتاب، سهمقاله، ششمورد توسعه فناوری و چهارمورد تغییر در فناوریهای موجود از اجرای این پروژهها حاصل شده است. از دیگر دستاوردهای این پروژهها میتوان تولید ماشینآلات، تجهیزات و نرمافزار یارانهای اشاره کرد.
وی میانگین کلی پیشرفت پروژههای ثبت شده در سامانه ساتع برابر ۲۱ درصد اعلام کرد.
چینیفروشان در پایان ضمن تشکر از شرکتها، بانکها و مؤسسات دولتی بابت ثبت به موقع و دقیق اطلاعات افزود: با توجه به تجربیات کسب شده طی دو سال راهبری این سامانه توسط دبیرخانه شورایعالی عتف، همچنین همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانهداری کل کشور در طراحی سازوکارها جهت تسهیل و روانکاری فرآیندهای اجرایی شاهد دستاوردهای بهتری در سال ۱۳۹۹ خواهیم بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.