جاسک به‌زودی تبدیل به بندر تجاری مهم صادرات نفت می‌شود

رئیس‌جمهوری جاسک به‌زودی تبدیل به بندر تجاری مهم صادرات نفت می‌شود رئیس‌جمهوری گفت: حدود ۹۰ درصد از صنعت برق ما با خودکفایی پیش می‌رود و در این زمینه باید به خودکفایی مطلق برسیم. به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو با بیان اینکه جاسک به‌زودی تبدیل به بندر […]

رئیس‌جمهوری

جاسک به‌زودی تبدیل به بندر تجاری مهم صادرات نفت می‌شود

رئیسجمهوری گفت: حدود ۹۰ درصد از صنعت برق ما با خودکفایی پیش می‌رود و در این زمینه باید به خودکفایی مطلق برسیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو با بیان اینکه جاسک به‌زودی تبدیل به بندر تجاری مهم صادرات نفت ما می‌شود، اظهار کرد: لازم است از همه کارکنان وزارت نیرو و همه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خصوصی و عمومی‌دولتی که ما را در همه زمینه‌ها خودکفا می‌سازند، تقدیر ‌کنم. همه مردم ما توجه دارند اما وقتی در نعمت هستیم به آن توجهی نداریم و الان که برق و آب ما قطع نمی‌شود این نعمت را حس نمی‌کنیم اما کار عظیم و بزرگی که در این زمینه وزارت نیرو انجام داده قابل‌توجه است.

وی افزود: در ابتدای انقلاب ۷۴درصد مردم ما در شهرها به آب آشامیدنی بهداشتی دسترسی داشتند و الان این به ۹۹٫۹۹ درصد رسیده است. در حال‌حاضر از ۲۹ تصفیه‌خانه آب اول انقلاب به ۱۶۹ تصفیه‌خانه تا پایان سال می‌رسیم و در شش ماه اول سال بعد هم امیدواریم هشت تصفیه‌خانه افتتاح شود.

روحانی تأکید کرد: آنهایی که می‌گویند انقلاب اسلامی ‌چه کرده است، باید گفت که در مورد ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب ما الان ۶۳برابر بیشتر از اول انقلاب تصفیه‌خانه داریم.

رئیسجمهوری با بیان اینکه حدود ۲۶ میلیارد مترمکعب آب در اختیار استان‌های ساحلی بدون نمک‌زدایی قرار می‌گیرد، گفت: اگر خوزستان هم نیاز داشته باشد به این آب دسترسی پیدا می‌کند. اما همین استان‌های ساحلی به آب شیرین نیاز دارند که چهار میلیارد مترمکعب آب شور را وقتی نمک‌زدایی کنیم به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کند و ما باید از آب دریای عمان، خلیجفارس و دریای خزر هم در این زمینه برای استان‌های نزدیک به ساحل که به آب شیرین نیاز دارند، استفاده کنیم.

روحانی با تأکید بر اینکه ما باید نمک‌زدایی از آب‌ها را در چارچوب حفظ محیط‌زیست انجام دهیم، اظهار کرد: در این زمینه بخش‌خصوصی ما باید وارد شود و آب را شیرین کند. ما الان ۶۱ آب‌شیرین‌کن در کشور داریم که بخش عمده آن در استان هرمزگان قرار دارد. همچنین ۲۴ آب‌شیرین‌کن هم در حال احداث است و در مجموع از ۸۵ آب‌شیرین‌کن – که تا پایان سال به این رقم می‌رسیم- بخش بزرگی از آنها در دولت تدبیر و امید تأسیس شده است.

وی افزود: امروز با توجه به شیوع کرونا در کشور بسیار به آب و برق بیش از گذشته نیازمندیم و کمبود آن می‌تواند به قیمت جان انسان‌ها تمام شود. ما در شرایط تحریم هستیم اما همه این‌ها که دارد احداث می‌شود، بخش اعظمش به دست هموطنان خودمان ساخته می‌شود.