استفاده حداکثری از نیروهای بومی‌ در آزادگان جنوبی

 استفاده حداکثری از نیروهای بومی‌ در آزادگان جنوبی   مدیرعامل گروه پتروپارس از تعریف ۴۱ بسته کاری برای تکمیل میدان آزادگان جنوبی خبرداد و گفت: سیاست قطعی پتروپارس در این پروژه توزیع کار و فعالیت‌ها میان پیمانکاران، تأمین‌کنندگان، سازندگان داخلی و نیروهای بومی‌استان خوزستان است. به گزارش مناقصه‌مزايده، حمیدرضا مسعودی با اشاره به اینکه شرکت […]

 استفاده حداکثری از نیروهای بومی‌ در آزادگان جنوبی

 

مدیرعامل گروه پتروپارس از تعریف ۴۱ بسته کاری برای تکمیل میدان آزادگان جنوبی خبرداد و گفت: سیاست قطعی پتروپارس در این پروژه توزیع کار و فعالیت‌ها میان پیمانکاران، تأمین‌کنندگان، سازندگان داخلی و نیروهای بومی‌استان خوزستان است.

به گزارش مناقصه‌مزايده، حمیدرضا مسعودی با اشاره به اینکه شرکت پتروپارس در بهمن‌ماه ۱۳۷۶ تأسیس شد، اظهار کرد: شرکت پتروپارس با اعتماد وزارت نفت فازهای یک، ۴ و ۵، ۶ تا ۸، ۱۲ و ۱۹ پارس‌جنوبی را توسعه داده و هم‌اکنون توسعه فاز۱۱ را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه پتروپارس با اجرای بیش از ۲۳میلیارد دلار طرح بزرگ ملی در پارس‌جنوبی گنجینه عظیمی ‌از تجربه را با خود به همراه دارد، اظهار کرد: این شرکت هم‌اکنون به‌عنوان شرکتی تراز اول در حوزه اکتشاف و تولید در صنعت نفت‌وگاز کشور شناخته می‌شود.

مدیرعامل گروه پتروپارس با بیان اینکه این شرکت آبان‌ماه ۱۳۹۷ با قرارداد MC وارد میدان مشترک آزادگان جنوبی شد، افزود: پس از آن با توجه به اعتماد شرکت متن به‌عنوان کارفرما قرار شد توسعه کارهای باقی‌مانده این میدان مشترک و مرکز فرآورش این میدان به شرکت پتروپارس سپرده شود.

مسعودی ارزش این قرارداد امضاء شده برای توسعه میدان آزادگان را ۱۱۸۳ میلیارد تومان و ۹۶۱ میلیون دلار و مدت زمان اجرای آن را ۳۰ ماه دانست و گفت: تأسیسات سرچاهی، احداث ۴۳۸ کیلومتر خط لوله، مهندسی، خرید، اجراء و تکمیل هشت واحد منیفولد، تکمیل و راه‌اندازی دو واحد تأسیسات جداسازی نفت‌وگاز و… بخشی از کار در بخش سطح‌الارضی این میدان است.

وی با بیان اینکه ۴۱ بسته کاری در این قرارداد در بخش‌های روسطحی و زیرسطحی و بخش‌های عمومی‌میدان تعریف شده است، تصریح کرد: فعالیت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار اصلی در توسعه این طرح به دو بخش نظارت و مدیریت پیمان‌های جاری که قبل از زمان تنفیذ قرارداد توسعه آغاز شده و امضای پیمان‌های جدید برای فعالیت‌های باقیمانده، تقسیم شده است.

مدیرعامل گروه پتروپارس مجموع قرارداد بخش روسطحی را ۲۳ بسته، بخش زیرسطحی را ۱۴ بسته و بخش عمومی ‌را چهاربسته عنوان کرد و گفت: ۱۱ بسته قراردادی در بخش روسطحی، هفت بسته قراردادی در بخش زیرسطحی و چهار بسته قراردادی در بخش عمومی ‌برون‌سپاری نشده است.

وی با بیان اینکه قرارداد دیگری که امروز امضاء می‌شود قرارداد ساخت و راه‌اندازی واحد فرآورش مرکزی (CETP) آزادگان جنوبی است، گفت: این واحد بزرگ‌ترین واحد فرآورش نفت‌خام کشور با ظرفیت روزانه ۳۲۰ هزار بشکه نفت‌خام و ۲۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز است که این گاز به ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ منتقل می‌شود.

مسعودی با بیان اینکه احجام کار در این پروژه در مقایسه با سایر پروژه‌های پالایشگاهی قابل‌توجه است، افزود: سیاست قطعی پتروپارس در این پروژه توزیع کار و فعالیت‌ها میان پیمانکاران، تأمین‌کنندگان و سازندگان داخلی است.

مدیرعامل پتروپارس با تأکید بر اینکه در اجرای این کار بنابر توصیه کارفرما حداکثر استفاده را از نیروهای بومی ‌و توان فنی و مهندسی ساخت داخل به‌عمل می‌آوریم، گفت: امیدواریم با تزریق منابع مالی از سوی کارفرما بتوانیم همانند دیگر پروژه‌ها روسفید شویم.