تمامی‌قراردادهای دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه معاف شدند

تمامی‌قراردادهای دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه معاف شدند رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری خبر از استفاده بیش از ۸۵۰ شرکت دانش‌بنیان از معافیت‌های بیمه‌ای داد. به گزارش سیتنا، محمد صاحبکارخراسانی با اشاره به معافیت‌های بیمه‌ای ذیل بخشنامه۱۲/۱۴ سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: با همکاری سازمان تأمین‌اجتماعی، بخشنامه۱۲/۱۴ این سازمان در اواخر سال […]

تمامی‌قراردادهای دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه معاف شدند

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی‌و فناوری ریاستجمهوری خبر از استفاده بیش از ۸۵۰ شرکت دانش‌بنیان از معافیت‌های بیمه‌ای داد.

به گزارش سیتنا، محمد صاحبکارخراسانی با اشاره به معافیت‌های بیمه‌ای ذیل بخشنامه۱۲/۱۴ سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: با همکاری سازمان تأمین‌اجتماعی، بخشنامه۱۲/۱۴ این سازمان در اواخر سال ۱۳۹۷ صادر شد و بر این اساس تمامی‌قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری برسد، از پرداخت حق بیمه قراردادها معاف شده‌اند.

صاحبکارخراسانی ادامه داد: از سال۹۷ که معافیت پرداخت حق بیمه قراردادهای دانش‌بنیان به جریان افتاد، بیش از۸۵۰ شرکت دانش‌بنیان توانستند از معافیت‌های بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

به گفته وی، متقاضیان برای استفاده از این معافیت باید موارد خواسته شده در فرم درخواست را که اعم از موضوع قرارداد، نام کارفرما، تاریخ آغاز و پایان و مبلغ قرارداد است را تکمیل و در ادامه فایل تصویر قرارداد و تصویر نامه اتمام را بارگذاری و پس از بازبینی کلیه اطلاعات وارد شده، درخواست خود را ثبت کنند.

شعبات تخصصی بیمه تأمین‌اجتماعی در کشور دایر می‌شود

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری همچنین به ایجاد شعبات تخصصی بیمه برای شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: به‌منظور یکپارچگی در اجرای قوانین و رسیدگی تخصصی به امور بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان، شعبه‌های خاصی در تهران، اصفهان، خوزستان، فارس، بوشهر، اردبیل، زنجان، مازندران و قزوین تعیین شده است که اطلاعات آنها در سایت Daneshbonyan.ir آمده است و شرکت‌های دانش‌بنیان در صورت تمایل می‌توانند با مراجعه به واحد درآمد شعبات معرفی شده در هر استان، نسبت به انتقال کد کارگاهی و دیگر امورات بیمه‌ای خود اقدام کنند.

صاحبکارخراسانی ابراز امیدواری کرد با همکاری ادارات کل بیمه تأمین‌اجتماعی در سایر استان‌ها، این شعبات تخصصی در تمامی‌استان‌ها دایر می‌شود.

بیمه‌های بازرگانی در ۴ شاخه به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود

عضو هیأت علمی‌پژوهشکده مطالعات فناوری با اشاره به اینکه خدمات بیمه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان به همین‌جا ختم نمی‌شود، افزود: تفاهم‌نامه معاونت علمی‌و شرکت بیمه ایران خدمت دیگری است که مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کند.

صاحبکارخراسانی در ادامه گفت: براساس تفاهم‌نامه با بیمه ایران، بیمه‌های بازرگانی همراه با تخفیف در چهار شاخه مسؤولیت (کارفرما، حرفه‌ای و کالا)، تکمیلی درمان، آتش‌سوزی و مهندسی برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر می‌شود و شرکت‌های متقاضی می‌توانند با مراجعه به نمایندگی‌های بیمه ایران این بیمه‌نامه‌ها را تهیه کنند.

وی بیمه مسؤولیت کالا را یکی از مهم‌ترین شاخه‌های بیمه مسؤولیت برشمرد و اعلام کرد: مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان برای ترغیب شرکت‌های دانش‌بنیان با درآمد کمتر از ۱۰۰میلیارد ریال به استفاده از این بیمه‌نامه، از خرید بیمه‌نامه‌های مسؤولیت کالا تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال حمایت می‌کند.

ارائه مشاوره‌های رایگان در حوزه بیمه به شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری با اشاره به قوانین و بخشنامه‌های متعدد بیمه‌ای و نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان به دانستن این موارد گفت: از سال ۱۳۹۴ خدمات مشاوره‌ای رایگان بیمه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد که در سال ۱۳۹۸ چیزی نزدیک به ۲۶۰ شرکت از مشاوره‌های بیمه‌ای مرکز دانش‌بنیان استفاده کردند.

صاحبکارخراسانی همچنین بیان کرد: با تمام تلاش‌هایی که مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان برای کاهش مشکلات بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده است اما همچنان برخی از مشکلات برای شرکت‌ها وجود دارد که بایستی با همت و تلاش مضاعف این مشکلات در سال‌های آتی به حداقل برسد و شرکت‌های دانش‌بنیان با آسودگی بیشتر بتوانند به فعالیت‌های خود بپردازند.