بهرهمندی از ظرفیتهای کمیته امداد در توسعه صنعت خودرو مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو گفت: ظرفیتهای دانشجویان و فارغالتحصیلان کمیته امداد امامخمینی(ره)، میتواند در صنعت خودروی کشور بهکار گرفته شود. به گزارش مناقصهمزایده، فرشاد مقیمی در نشست با رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه ظرفیتهای دانشجویان و فارغالتحصیلان کمیته امداد امامخمینی(ره)، میتواند در صنعت خودروی کشور […]
بهرهمندی از ظرفیتهای کمیته امداد در توسعه صنعت خودرو
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو گفت: ظرفیتهای دانشجویان و فارغالتحصیلان کمیته امداد امامخمینی(ره)، میتواند در صنعت خودروی کشور بهکار گرفته شود.
به گزارش مناقصهمزایده، فرشاد مقیمی در نشست با رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه ظرفیتهای دانشجویان و فارغالتحصیلان کمیته امداد امامخمینی(ره)، میتواند در صنعت خودروی کشور بهکار گرفته شود، اظهار داشت: ایرانخودرو براساس مسؤولیتهای اجتماعی خود، میتواند از افراد تحت پوشش کمیته امداد حمایت کند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو با تأکید بر شناسایی ظرفیتهای اثربخش، افزود: این آمادگی وجود دارد که از توانمندیهای افراد تحت پوشش کمیته امداد، در زنجیره تولید خودرو از تأمین تا خدمات پس از فروش حتی در قالب ایده و فکر استفاده شود. از ظرفیت افراد با تحصیلات مرتبط صنعت خودرو نیز میتوان در شرکتهای دانشبنیان و پروژههای ساخت داخل بهره برد.
سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد امامخمینی(ره) در این دیدار با اشاره به تاریخچه تأسیس کمیته امداد امامخمینی(ره) با فاصله کوتاهی از پیروزی انقلاب، راهاندازی این امداد را نشانگر اهمیت محرومان و ضعفا در ساختار و هرم جمهوری اسلامی دانست و گفت: مأموریت اصلی کمیته امداد امامخمینی(ره) توانمندسازی محرومان است.
وی افزود: حمایت از بیماران صعبالعلاج و سالمندان به صورت دائم و همیشگی است، اما سایر افراد تحت پوشش را با ایجاد اشتغال و درآمدزایی مورد حمایت قرار دادهایم.
رئیس کمیته امداد امامخمینی(ره) ایجاد اشتغال توسط کمیته امداد برای محرومان و افراد تحت پوشش را جلوتر از برنامه ششم توسعه خواند و گفت: این کمیته در طول پنج سال موظف به ایجاد ۳۵۰ هزار شغل بوده، اما در حالی وارد چهارمین سال برنامه توسعه میشویم که بیش از ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است.
بختیاری افزود: از سال ۷۴ تا پایان سال ۹۷ بیش از ۷۰۰ هزار خانواده خودکفاء شده و از پوشش کمیته امداد خارج شدهاند.
وی با بیان اینکه در حالحاضر ۸۱ هزار دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد، هزار دانشجو در مقطع دکتری تحصیل علم میکنند.
مشکلاتی نظیر تخصیص ارز مورد نیاز برای واردات مواد افزودنی در صنایعغذایی و همچنین وجود بروکراسی زاید اداری، از جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.