سرگردانی قیمت نفت در گرداب حوادث

سرگردانی قیمت نفت در گرداب حوادث قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه گذشته بازار جهانی درپی افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین که سرمایه‌گذاران را به سوی دارایی‌های امن کشاند، کاهش پیدا کرد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۴ سنت معادل ۰٫۳ درصد کاهش، به […]

سرگردانی قیمت نفت در گرداب حوادث

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه گذشته بازار جهانی درپی افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین که سرمایه‌گذاران را به سوی دارایی‌های امن کشاند، کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۴ سنت معادل ۰٫۳ درصد کاهش، به ۴۳ دلار و ۲۰ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۰ سنت معادل .۲ درصد کاهش، به ۴۱ دلار و ۱۹ سنت در هر بشکه رسید.

کاهش قیمت نفت همسو با نزول بازارهای مالی آسیایی در بحبوحه نگرانی‌ها نسبت به تشدید تنش‌ها میان دو اقتصاد بزرگ جهانی پس از تعطیلی کنسولگری چین در هیوستون و کنسولگری آمریکا در چنگدو بوده است. در این بین، موارد ابتلا به ویروس کرونا در جهان از مرز ۱۶ میلیون نفر عبور کرد.

با این حال برنت همچنان در مسیر رشد ماهانه در ژوئیه قرار دارد و وست‌تگزاس اینترمدیت هم تحت‌تأثیر کاهش تولید داوطلبانه اوپک و متحدانش برای سومین ماه متوالی رشد خواهد کرد، تولید نفت در آمریکا هم کاهش پیدا کرده است.

تقاضا برای نفت در مقایسه با سقوط چشمگیری که در سه ماهه دوم سال داشت، تا حدودی بهبود یافته و از قیمتها پشتیبانی کرده است اما روند احیاء به دلیل ازسرگیری قرنطینه در برخی از نقاط آمریکا و جهان که مصرف نفت را محدود می‌کند، پر افت‌وخیز بوده است.

به گفته تحلیلگران شرکت آی‌ان‌جی، به نظر می‌رسد فعالان بازار با توجه به ابهامات فراوانی که درخصوص تقاضا وجود دارد، برای گرفتن یک موضع قوی مضطرب هستند.

سرمایه‌گذاران همچنین منتظر برآورد خسارات احتمالی طوفان‌ هانا هستند که اواخر هفته گذشته سواحل تگزاس را درنوردید و این ایالت و مکزیک را در معرض بارندگی‌های شدید قرار داد. تولیدکنندگان نفت‌وگاز و پالایشگاهها اعلام کردند که انتظار ندارند این طوفان بر فعالیت آنها تأثیر بگذارد.

بهبود قیمت نفت از رکورد پایینی که در آوریل به آن سقوط کرده بود تولیدکنندگان نفت آمریکا را به افزایش دوباره تولید و صادرات ترغیب کرده است.

شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا هفته گذشته یک حلقه افزایش یافته و به ۱۸۱ حلقه رسیده که نخستین افزایش هفتگی از هفته منتهی به ۱۳ مارس بوده و نشانه دهنده احتمال اوج‌گیری تولید است.

در این بین، برنامه‌های بارگیری نفت روسیه نشان می‌دهد صادرات نفت این کشور از بنادر غربی در اوت نسبت به ژوئیه ۳۶درصد رشد خواهد کرد.

براساس گزارش رویترز، همچنین عربستان‌سعودی با صادرات ۲٫۱۶ میلیون بشکه در روز دوباره بزرگ‌ترین تأمین‌کننده نفت به چین در ژوئن شد. این رقم معادل حدود ۱۷ درصد از واردات نفت چین در ماه میلادی گذشته بود.