دولت برای معافیت مالیاتی کارخانه‌ها شرط بگذارد

 رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران  دولت برای معافیت مالیاتی کارخانه‌ها شرط بگذارد یک مقام مسؤول کارگری با تأکید بر لزوم کاهش بیش‌تر نرخ سود تسهیلات بانکی، پیشنهاد کرد که دولت برای حمایت از تولید داخل، با کارخانه‌ها شرط کند در ازای عرضه تولید با کیفیت و مرغوب به مدت دو سال از پرداخت عوارض […]

 رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران

 دولت برای معافیت مالیاتی کارخانه‌ها شرط بگذارد

یک مقام مسؤول کارگری با تأکید بر لزوم کاهش بیش‌تر نرخ سود تسهیلات بانکی، پیشنهاد کرد که دولت برای حمایت از تولید داخل، با کارخانه‌ها شرط کند در ازای عرضه تولید با کیفیت و مرغوب به مدت دو سال از پرداخت عوارض و مالیات معاف شوند.

به گزارش ایسنا، غلامرضاعباسی اظهار کرد: یکی از راهکارهایی که می‌توان کارخانه‌ها و بنگاه‌های در حال رکود و تعطیلی را احیا کرد معافیت از پرداخت عوارض و مالیات است و دولت می‌تواند در یک برنامه زمانی دو تا ۵ ساله کارخانه‌ها و مراکز صنعتی که تولیدات کیفی و مرغوب و حتی دارای قابلیت صادراتی دارند به مدت دو سال از پرداخت مالیات و عوارض معاف کند.

وی گفت: این حمایت باید عملی باشد نه زبانی و دولت براساس نوع مشکلاتی که هر بنگاه دارد، تمهیدات لازم را بیندیشد و موانع پیش رو را از میان ‌بردارد.

این مقام مسؤول کارگری با اشاره به مقاومت بانک‌ها برای دادن وام به بنگاه‌های تولیدی، اظهار کرد: دلیل این‌که بانک‌ها تاکنون از اعطای تسهیلات کم‌بهره به تولید خودداری کرده‌اند این بوده که به فکر تولید نبودند و تنها به سود و آورده خود بها می‌دادند.

عباسی با تأکید بر لزوم کاهش بیش‌تر نرخ سود تسهیلات بانکی، افزود: یک بنگاه اقتصادی بدهکار این توان را ندارد که وام دیگری را به او تحمیل و او را بدهکارتر کنیم، لذا نرخ سود تسهیلات باید زیر ۱۰ درصد برسد تا کارخانه‌ها به سرعت جان بگیرند و کارگران با دلگرمی به‌کار برگردند.

 

به گفته رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، امروز بنگاه‌های اقتصادی به ویژه مراکز صنعتی نیازمند حمایت مالی سیستم بانکی هستند و دولت باید بانک‌ها را مکلف کند مطابق قوانین بانکی با بخش تولید همراهی و همکاری داشته و با درصد سود کم‌تر به تولیدکنندگان وام دهد.