تولیدکننده را بهکارفرمای بدهکار تبدیل نکنیم یک مقام مسؤول کارگری با بیان اینکه تورم نقطه به نقطه برای کارگران بیمعناست، تأکید کرد: سیاستهای بانکی کشور باید به گونهای پیش برود که تولیدکنندگان بهکارفرمای بدهکار تبدیل نشوند. علی اصلانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر امروز اعلام میشود که نرخ تورم کاهش یافته و تک […]
تولیدکننده را بهکارفرمای بدهکار تبدیل نکنیم
یک مقام مسؤول کارگری با بیان اینکه تورم نقطه به نقطه برای کارگران بیمعناست، تأکید کرد: سیاستهای بانکی کشور باید به گونهای پیش برود که تولیدکنندگان بهکارفرمای بدهکار تبدیل نشوند.
علی اصلانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر امروز اعلام میشود که نرخ تورم کاهش یافته و تک رقمی شده است سفره کارگران هم باید اثرات تک رقمی شدن تورم را ببیند. کارگران به تورم نقطه به نقطه کاری ندارند آنها به این فکر میکنند که شیر دامدار را با چه قیمتی در سفرههای خود لمس میکنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بزرگترین مشکل کارفرمایان نداشتن قدرت خرید مردم است، اظهار کرد: هماکنون جامعه کارگری ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است و چنین جامعه بزرگی بهترین مصرف کننده تولیدات داخلی است.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور ادامه داد: کارخانههای کشور مشکل تولید ندارند بلکه مشکل فروش آنها را گرفتار کرده است و نگران انبار شدن محصولات و اجناس در انبارهایشان هستند، طبعاً در چنین شرایطی کارفرمایی که مدتهاست به دنبال گرفتن وام و تسهیلات بانکی بوده این پول را به جای تزریق به تولید به بازارهای دلالی، خرید و فروش ارز و ساختمان و مستغلات میبرد.
به اعتقاد اصلانی وقتی تولیدکنندگان توان فروش اجناس خود را ندارند نمیتوانند اقساط تسهیلات بانکی را هم بپردازند در نتیجه بهکارفرمای بدهکار تبدیل میشوند.
وی در پایان با بیان اینکه ۶۰ درصد کارخانههای کشور دچار مشکل هستند، خاطرنشان کرد: دولت باید بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی نظارت کند تا این مبالغ صرف تولید و احیای شهرکهای صنعتی شود و از ساختمانسازی و برجسازی سر در نیاورد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.