تقاضای نفت ۲۵ درصد تا ۲۰۴۰ افزایش می‌یابد

تقاضای نفت ۲۵ درصد تا ۲۰۴۰ افزایش می‌یابد شرکت وودمکنزی با وجود نوسان سطح تقاضا برای محصولات نفتی در کوتاه‌مدت پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت در منطقه آسیا پسیفیک در بلندمدت ۲۵درصد معادل ۹ میلیون بشکه در روز نسبت به ۲۰۱۹ افزایش یابد و تا ۲۰۴۰ به ۴۴٫۸ میلیون بشکه در روز برسد.  به گزارش تسنیم […]

تقاضای نفت ۲۵ درصد تا ۲۰۴۰ افزایش می‌یابد

شرکت وودمکنزی با وجود نوسان سطح تقاضا برای محصولات نفتی در کوتاه‌مدت پیشبینی می‌کند تقاضای نفت در منطقه آسیا پسیفیک در بلندمدت ۲۵درصد معادل ۹ میلیون بشکه در روز نسبت به ۲۰۱۹ افزایش یابد و تا ۲۰۴۰ به ۴۴٫۸ میلیون بشکه در روز برسد.

 به گزارش تسنیم به نقل از اویلپرایس، علی‌رغم کاهش تقاضا برای نفت در سراسر جهان در سال‌جاری میلادی که شامل بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نفت در منطقه آسیا پاسیفیک هم می‌شد، تقاضا برای محصولات نفتی در این منطقه به روندصعودی خود ادامه می‌دهد و ۲۵ درصد تا ۲۰۴۰ نسبت به ۲۰۱۹ افزایش خواهد داشت.

 طبق تخمین‌های شرکت مشاوره انرژی وودمکنزی، تقاضای نفت در منطقه آسیا پاسیفیک ۱٫۸میلیون بشکه در روز در سال‌جاری میلادی نسبت به سطح تقاضا قبل از بحران کرونا در ۲۰۱۹ کاهش یافته است.

 طبق آخرین گزارش‌های اوپک در ماه جولای، تخمین زده می‌شود تقاضای نفت در آسیا پسیفیک ۹۰۰هزار بشکه در روز در سال۲۰۲۰ نسبت به سال قبل کاهش داشته باشد و ۵۰۰ هزار بشکه در روز در سال۲۰۲۱ افزایش یابد.

 شرکت وود مکنزی با وجود نوسان سطح تقاضا برای محصولات نفتی در کوتاه‌مدت پیشبینی می‌کند، تقاضای نفت در منطقه آسیا پسیفیک در بلندمدت ۲۵درصد معادل ۹میلیون بشکه در روز نسبت به سال۲۰۱۹ افزایش یابد و تا سال۲۰۴۰ به ۴۴٫۸ میلیون بشکه در روز برسد.

این شرکت مشاوره انرژی پیش‌بینی می‌کند با وجود پایین بودن سطح تقاضا در کوتاه‌مدت به خاطر بحران کرونا، تقاضای بلندمدت در منطقه آسیا پسیفیک به خاطر افزایش تقاضا برای حمل‌ونقل و مواد پتروشیمی‌ همچنان بالا باشد. وودمکنزی تخمین می‌زند منطقه آسیا پسیفیک بیش از نیمی ‌از رشد تقاضای نفت جهان در سال۲۰۴۰ را در اختیار داشته باشد.

 ولی پیش‌بینی می‌شود، اوج تقاضای نفت از چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت دنیا، به هند و جنوب شرق آسیا تغییر کند و دلیل آن هم نیاز به ظرفیت‌های جدید پالایشگاهی در این کشورهاست.

 وودمکنزی پیش‌بینی می‌کند، با وجود رشد تقاضا، نرخ این رشد در ۲۰سال آینده کمتر از نصف رشد تقاضای نفت در ۲۰سال گذشته باشد. صرفه‌جویی بیشتر در مصرف سوخت، ورود خودروهای برقی و جایگزینی نفت در بخش حمل‌ونقل باعث کاهش رشد تقاضا در آینده خواهد بود.