افت ۲ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه نفت شیل آمریکا

افت ۲ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه نفت شیل آمریکا قیمت پایین نفت باعث شد شرکت‌های شیل برای جلوگیری از ضرروزیان بیشتر، دومیلیون بشکه تولید خود را در آوریل و ماه مه پایین بیاورند. پیش‌بینی می‌شود این شرکت‌ها ۳۰۰میلیارد دلار از سرمایه‌های خود را در آغاز سه ماهه فعلی از دست داده باشند.  به گزارش تسنیم […]

افت ۲ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه نفت شیل آمریکا

قیمت پایین نفت باعث شد شرکت‌های شیل برای جلوگیری از ضرروزیان بیشتر، دومیلیون بشکه تولید خود را در آوریل و ماه مه پایین بیاورند. پیش‌بینی می‌شود این شرکت‌ها ۳۰۰میلیارد دلار از سرمایه‌های خود را در آغاز سه ماهه فعلی از دست داده باشند.

 به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا که سوددهی پایین آنها در سال‌های اخیر باعث شده سرمایه‌گذاران حتی قبل از همه‌گیری ویروسکرونا هم تمایلی به آنها نداشته باشند، بدترین دوره را در سه ماهه دوم سال‌جاری میلادی از ۲۰۱۶ تجربه کردند. همه‌گیری ویروس کرونا قیمت نفت را پایین آورده و تولید نفت را کاهش داده است.

 به خاطر کاهش تقاضا طی تعطیلی‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، قیمت نفت ۳۵درصد از ارزش خود را از ماه ژانویه از دست داده است. قیمت نفت‌خام آمریکا در ماه آوریل کمتر از ۱۷ دلار در هر بشکه بود.

 باب واتسون؛ مدیرعامل شرکت نفت آبراکاس که در دو حوزه شیل نفت تولید می‌کند، گفت:« انتظار داشتیم شرایط در سه‌ماهه‌ی دوم غیرمعمول باشد».

 شرکت کونوکو فیلیپس، بزرگ‌ترین تولیدکننده مستقل آمریکا، گزارش درآمد خود را منتشر می‌کند و انتظار می‌رود ارزش سهام آن ۴۹سنت در هر سهم کاهش یافته باشد. این شرکت در سال گذشته ۱٫۴۰ دلار در هر سهم سوددهی داشت.

 انتظار می‌رود اکثر شرکت‌های بزرگ شیل طی روزهای آینده ضرروزیان خود در سه ماهه دوم را گزارش دهند. از جمله این شرکت‌ها شرکت پایونیر نچرال ریسورسز، ای‌اوجی ریسورسز، پارسلی انرژی و کانتیننال ریسورسز هستند.

 قیمت پایین نفت باعث شد شرکت‌های شیل برای جلوگیری از ضرروزیان بیشتر، دومیلیون بشکه تولید خود را در آوریل و ماه مه پایین بیاورند. تولید این شرکت‌ها تا حدی در ماه ژوئن با افزایش قیمت نفت تا ۳۸ دلار در هر بشکه بالا رفت.

 ولی تحلیلگران تخمین می‌زنند این بهبودی موقتی باشد و روند نزولی شرکت‌های شیل طی سال آینده و پس از آن ادامه یابد.

 پیش‌بینی می‌شود؛ شرکت‌های شیل ۳۰۰ میلیارد دلار از سرمایه‌های خود را در آغاز سه ماهه فعلی از دست داده باشند که باعث افزایش وام‌گیری و ورشکستگی‌های جدید خواهد شد.

چیساپیک انرژی و ایتنینگ پترولیوم از جمله تولیدکنندگانی هستند که در سه ماهه دوم سال‌جاری میلادی اعلام ورشکستگی کرده‌اند.