پشت بنگاههای اقتصادی را خالی کردند یک کارشناس بازار کار میگوید: بخش اعظمی از مشکلات اقتصاد کشور ناشی از سوءمدیریتهایی بوده که نتوانستند منابع کشور را به درستی ساماندهی کنند و به جای حمایت از بنگاهها، پشت آنها را خالی کردند. حمید حاجاسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اصلیترین و مهمترین مشکل اقتصاد کشور […]
پشت بنگاههای اقتصادی را خالی کردند
یک کارشناس بازار کار میگوید: بخش اعظمی از مشکلات اقتصاد کشور ناشی از سوءمدیریتهایی بوده که نتوانستند منابع کشور را به درستی ساماندهی کنند و به جای حمایت از بنگاهها، پشت آنها را خالی کردند.
حمید حاجاسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اصلیترین و مهمترین مشکل اقتصاد کشور خدماتی بودن آن است و وقتی اقتصاد مولد نباشد پایههای آن سست و شکننده میشود و کشور آسیب میبیند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی اولین گام دولت توجه به اقتصاد مولد و تولید محور است و باید از اقتصاد خدماتی فاصله بگیرد.
حاجاسماعیلی حمایت دولت از بخش خصوصی را مورد تأکید قرارداد و افزود: تا زمانی که حمایتهای جدی دولت از بخش خصوصی را شاهد نباشیم و بستر حرکت و فعالیت بخش خصوصی مهیا نشود همچنان مشکلات اقتصادی را تجربه خواهیم کرد.
به اعتقاد این کارشناس بازار کار اولین نشانههای ریزش نیروهای کار و افزایش بیکاری در کشور زمانی دیده میشود که درآمدهای دولت دچار مشکل شود و بخش خصوصی واقعی که بتواند اقتصاد را نگهدارد، وجود نداشته باشد.
وی متذکر شد: باید تلاش کنیم اقتصاد را به سمت بخش خصوصی و مشارکت مردم سوق دهیم تا در حالتهای بحران و تحریم و اجرای هدفمندی یارانهها که مشکلات متعددی را برای بنگاههای ایجاد کرد دچار آسیب نشویم.
حاجاسماعیلی در عین حال از اقدام دولت در اصلاح سیاستهای پولی و بانکی ابراز رضایت کرد اما گفت که هنوز ۳۰ درصد کار انجام نشده و با توجه به مقاومت بانکها در حمایت از بنگاههای تولیدی، دولت باید گامهای جدیتر و اساسیتری در جهت حمایت از تولید و بخش خصوصی در کشور بردارد.
به اعتقاد این فعال کارگری در صورت تداوم کاهش نرخ تورم و جلوگیری از رشد قیمتها و ایجاد ثبات سیاسی و اقتصادی در کشور میتوان امیدوار بود رفتهرفته رشد اقتصادی حاصل شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.