ناصربهزادفر- در حدود ۴۵ کیلومتری غرب شهر ارومیه و در میان کوهستانهای سر به فلک کشیده این شهرستان، وقتی به مرز ایران و ترکیه میرسیم، دریاچهای طبیعی و بسیار زیبا و دیدنی به نام مارمیشو خودنمایی میکند. وسعت این دریاچه در حدود ۵ هکتار است و آب این دریاچه از چشمههای طبیعی و نزولات […]
ناصربهزادفر- در حدود ۴۵ کیلومتری غرب شهر ارومیه و در میان کوهستانهای سر به فلک کشیده این شهرستان، وقتی به مرز ایران و ترکیه میرسیم، دریاچهای طبیعی و بسیار زیبا و دیدنی به نام مارمیشو خودنمایی میکند. وسعت این دریاچه در حدود ۵ هکتار است و آب این دریاچه از چشمههای طبیعی و نزولات جوی تأمین میشود.
مارمیشو زیستگاه آبزیان از جمله ماهی قزل آلا و پرندگان مهاجر مختلف بوده میباشد.
این دریاچه در مسیر رودخانهای پر آب و خروشان قرار گرفته و وجود کوههای بسیار زیبای کناره دریاچه که از اواسط اردیبهشت تا مهرماه سرسبز و دلگشا هستند، منظرهای بدیع را ایجاد نموده است.
به دلیل این که این دریاچه در منطقهای کوهستانی واقع شده است، تنها در ماههای گرم سال میتواند به عنوان استراحتگاه مورد استفاده قرار گیرد. در فصل گرما وجود انواع گیاهان و پرندگان آن چنان جذابیتی به این منطقه میدهد که هر بینندهای را مبهوت خویش مینماید. رودخانه در فصل گرما کم عمق بوده و با احتیاط میتوان از برخی نقاط آن گذشت و از مناطق بکر و دیدنی آن بیشتر استفاده نمود، هر چند این کار چندان خالی از خطر هم نخواهد بود.
مسیر دسترسی
موانا، نام بخش بزرگی است که در غرب ارومیه واقع شده. کمی بالاتر از موانا یک دوراهی است که از کنار رودخانه بسیار زیبای نازلوچای شما را به سمت روستاهای پسان، بانی، هلانی و مارمیشو هدایت میکند. کندوهای پر تعداد زنبور عسل، درختان گز و بید و چادرهای عشایری در کنار رودخانه همراهیتان میکنند. بعد از گذشتن از زیارتگاه پیر خراسانی و پاسگاه ایست بازرسی بانی و در ادامه یک مسیر زیبا و سنگلاخی دریاچه زیبای مارمیشو چون نگینی سبز نمایان میشود. کمی بالاتر از دریاچه هم مرز ایران و ترکیه است که به شدت حفاظت میشود
منابع:
کتاب چهره ایران، راهنمای گردشگری استانهای ایران
راهنمای مصور ایرانگردی
www.tici.blogfa.com
www.citypedia.ir
www.irandeserts.com
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.