رئیس کتابخانه ملی عنوان کرد هشدار درباره تعلل در ثبت جهانی آثار ایرانی اشرف بروجردی با تأکید بر سرعت بخشیدن فرآیند ثبت آثار میگوید: اگر فرآیندهای ثبت در ایران با تعلل پیش رود، بیتردید کشورهای دیگر گوی سبقت را برای ثبت آثار میربایند. به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی […]
رئیس کتابخانه ملی عنوان کرد
هشدار درباره تعلل در ثبت جهانی آثار ایرانی
اشرف بروجردی با تأکید بر سرعت بخشیدن فرآیند ثبت آثار میگوید: اگر فرآیندهای ثبت در ایران با تعلل پیش رود، بیتردید کشورهای دیگر گوی سبقت را برای ثبت آثار میربایند. به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، جدیدترین جلسه کمیته ملی حافظه جهانی با حضور اشرف بروجردی؛ رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس کمیته ملی حافظه جهانی در محل اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی برگزار شد. بروجردی در این نشست، گفت: تعویق بهوجود آمده در برگزاری جلسات کمیته ملی حافظه جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا بوده است اما موضوع ثبت آثار به دلیل درجه اهمیت باید همچنان در دستور کار باشد، چراکه ثبت آثار بهعنوان داشتههای فرهنگی ایران، اقدام شایسته و مؤثری است که باید ضمن تداومبخشی از آن در جهت تحقق این مهم قدم برداریم و شاهد حضور فعال اعضای کمیته و تسریعبخشی بر امور باشیم.
رقبای ایران، آثار ایرانی را به نام خود میزنند!
رئیس کمیته ملی حافظه جهانی سپس گفت: هماکنون رقبای بسیاری برای ثبت جهانی آثار ایران در عرصههای مختلف وجود دارند و چنانچه فرآیندهای ثبت در ایران با تعلل پیش رود، بیتردید این کشورها گوی سبقت را برای ثبت آثار میربایند. بروجردی بر ضرورت ادامه برگزاری جلسات کمیتهها بهویژه کمیته ارزیابی و کارگاههای آموزشی به صورت مجازی تأکید کرد. همچنین حاضران در این نشست به پیشنهاد مؤسسه اکو مبنی بر برگزاری این کارگاهها برای کارشناسان و رایزنان فرهنگی کشورهای عضو به بحث و بررسی پرداختند. هانیه گرائیلی؛ مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و جانشین دبیر کمیته ملی حافظه جهانی در ادامه این جلسه، به فراهمسازی مقدمات لازم برای ثبت مشترک دو آلبوم اشاره کرد و گفت: این موضوع باید در کارگروه ارزیابی حافظه جهانی مورد بررسی قرار گیرد. او همچنین به درخواست معاونت پژوهشی مدرسه عالی شهید مطهری برای بازدید از اثر مرمتشده «خمسه نظامیگنجوی» اشاره کرد و گفت: این اثر هماکنون مرمت و استحکامبخشی شده و همه مراحل مستندسازی را گذرانده است. در این جلسه همچنین تعدادی از آثاری که پیشتر در کارگروه حافظه جهانی ارزیابی شده بودند برای ثبت در این کمیته مورد بررسی قرار گرفتند و گواهی ثبت تعدادی از آثار که در جلسات پیشین نهایی شده بود به صاحبان اثر ارائه شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.