پروژه انتقال آب خلیج‌فارس انقلابی در مسیر صنعت‌ومعدن است

پروژه انتقال آب خلیج‌فارس انقلابی در مسیر صنعت‌ومعدن است مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با تأکید بر عملکرد خوب شرکت گل‌گهر گفت: خوشبختانه آقای ملارحمان با همراهی سایر مدیران شرکت در دستیابی به اهداف شرکت، انجام پروژه‌ها و جهش در تولید موفق عمل کرده است و این در […]

پروژه انتقال آب خلیج‌فارس انقلابی در مسیر صنعت‌ومعدن است

مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با تأکید بر عملکرد خوب شرکت گل‌گهر گفت: خوشبختانه آقای ملارحمان با همراهی سایر مدیران شرکت در دستیابی به اهداف شرکت، انجام پروژه‌ها و جهش در تولید موفق عمل کرده است و این در سودآوری مدنظر سهامداران بسیار ارزشمند است.

به گزارش مناقصه‌مزایده، محمدکاظم چقازردی؛ مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره بانک سپه در این دیدار ضمن اشاره به پروژه‌های معدنی و جلوگیری از هرز رفتن منابع گفت: هرچند بحث اجرای پروژه‌های جدید مهم است اما در حال‌حاضر مهم‌ترین مسأله مدیریت پرو‌ژه‌های موجود است.

 وی ضمن تأکید بر لزوم توجه به منافع بلندمدت گفت: با شناختی که از شرکت گل‌گهر داریم باید برای افزایش بیشتر درآمد ارزی شرکت برنامه‌ریزی کنید زیرا درآمد ارزی در شرایط فعلی تأثیر به‌سزایی در اجرای طرح‌های شرکت دارد.

 مدیرعامل بانک سپه همچنین با تقدیر از عزم جدی در پروژه انتقال آب خلیج‌فارس این طرح را انقلابی در مسیر صنعت و موجب نویدبخشی برای مردم دانست و گفت: این پروژه آن‌قدر مهم است که مطمئناً آقای رئیس‌جمهور نیز برای افتتاح آن می‌آید.

 در ادامه این جلسه، مدیرعامل گل‌گهر ضمن تقدیر از مدیرعامل بانک سپه، با تأکید بر دقت در انتخاب مدیران گل‌گهر، توجه به پاک‌دستی، توان مدیریتی و تعهد کاری را از جمله شاخص‌های انتخاب مدیران مجموعه و بخش‌های مختلف شرکت برشمرد.

 جمشید ملارحمان در ادامه با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت گفت: شرکت گل‌گهر اقدامات مؤثری در راستای افزایش ظرفیت تولید محصولات زنجیره فولاد و همچنین توسعه حوزه‌های اکتشاف معادن، صنایع‌معدنی و ایجاد زیربناهای لازم انجام داده است.

 وی با اشاره به طرح‌های آتی گل‌گهر افزود: شرکت گل‌گهر ۱۴پروژه مهم در دست اقدام دارد که یک مورد آن پروژه انتقال آب خلیج‌فارس است که بدون‌شک این پروژه نقش به‌سزایی در افزایش ارزش سهام شرکت گل‌گهر خواهد داشت.

 بنابر اظهارات ملارحمان، مجموع ارزش ریالی سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این ۱۴طرح، بالغ بر ۱۶۰ هزار میلیارد ریال است که به واسطه این طرح‌ها، در مجموع برای نزدیک به ۴۴۰۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی صورت خواهد گرفت.