مطالعه ۷هزار کیلومترمربع از پهنههای معدنی کهگیلویهوبویراحمد رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد گفت: هفتهزار کیلومترمربع از پهنههای معدنی استان پتانسیلیابی میشود و مطالعات تکمیلی آنها در دست اجراست که این میزان حدود ۵۰ درصد وسعت استان است. سالار حسینپور اظهار داشت: این استان به لحاظ معدنی همچون استانهای دیگر غنی نیست اما ظرفیتهایی در آن موجود […]
مطالعه ۷هزار کیلومترمربع از پهنههای معدنی کهگیلویهوبویراحمد
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد گفت: هفتهزار کیلومترمربع از پهنههای معدنی استان پتانسیلیابی میشود و مطالعات تکمیلی آنها در دست اجراست که این میزان حدود ۵۰ درصد وسعت استان است.
سالار حسینپور اظهار داشت: این استان به لحاظ معدنی همچون استانهای دیگر غنی نیست اما ظرفیتهایی در آن موجود است که ناشناخته ماندهاند.
وی افزود: باید تلاش کنیم این سرمایهها انعکاس و در اختیار سرمایهگذاران قرار داده شود تا زمینه ایجاد اشتغال پایدار و گسترش تولید در راستای سال «جهشتولید» فراهم شود.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد تصریح کرد: ظرفیت قطعی معادن شناخته شده استان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن است.
حسینپور تصریح کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، ۲۰معدن تعطیل فعال میشوند و ۱۴ مورد واحد معدنی و صنایعمعدنی از ظرفیت ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران) در جهت ایجاد زیرساختها استفاده خواهد شد.
وی ابراز داشت: در حوزه معدن در کهگیلویهوبویراحمد در سالهای گذشته کاری انجام نشده اما هم اینک قدمهای خوبی در راستای رونق معدنها برداشته شده است.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت کهگیلویهوبویراحمد تصریح کرد: مهمترین معادن این استان شامل بوکسیت، فسفات، سنگگچ، آهک، شن و ماسه و سلستین است.
حسینپور با اشاره به اینکه: ۷۴ معدن در کهگیلویهوبویراحمد وجود دارد که ۴۱ مورد از آنها فعال هستند. افزود تاکنون ۷۵ فقره پروانه بهرهبرداری معدنی با حجم سرمایهگذاری افزون بر سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در این استان صادر شده است.
وی در پایان گفت: ذخیره قطعی معادن کهگیلویهوبویراحمد بیش از ۱۵۰۰ میلیون تن است و ظرفیت استخراج اسمیسالیانه این معادن قریب به ۵٫۵ میلیون تن میباشد اما استخراج واقعی سالیانه معادن فعال بیش از ۲٫۵ میلیون تن است.
مهرداد قاسمیدستگردی؛ معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت،معدنوتجارت چهارمحالوبختیاری خبر از آغاز طرح مطالعات اکتشافی و بررسی ژئوشیمیایی و زمینشناسی اقتصادی در پهنه «ولکانیسم دگرگونی» شهرستان بن به مساحت ۲۰۰ کیلومترمربع داد و گفت: این طرح با هدف شناسایی اندیسهای فلزی منطقه و به منظور ایجاد ظرفیتهای جدید با محوریت کانسارهای فلزی شامل فلزات پایه از جمله آهن، طلا، مس، سرب، روی و منگنز با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیون ریال تا پایان شهریورماه امسال انجام خواهد شد.
وی همچنین از شناسایی ۹ اندیس معدنی جدید در استان در دولت دوازدهم خبر داد و افزود: اکتشاف ماهوارهای هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر از پهنههای شمال این استان با شناسایی معادن فلزات گرانبها شامل معدن طلا منطقه «مارکده» انجام شده است.
قاسمیدستگردی همچنین تأکید کرد: عملیات اکتشاف ماهوارهای معادن فلزی و غیرفلزی این استان در وسعت حدود ۱۰ هزار کیلومترمربع در طول دولت تدبیروامید پایان یافت و ۵۰۰ کیلومتر از پهنه معادن فلزی گرانبهای منطقه «مارکده»، «شوراب کبیر»، «صادقآباد»و «هوره» آماده آزادسازی و صدور پروانه است.
قاسمیدستگردی تصریح کرد: سنگلاشه، سنگنما، سیلیس، سنگگچ، خاکنسوز، سنگهای تزئینی و مواد اولیه سیمان از مواد در حال استخراج از معادن این استان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.