مغناطیسی شدن طلای احمقها توسط دانشمندان محققان دانشگاه مینهسوتا در آمریکا، سولفید آهن را که همچنین به عنوان طلای احمقها یا پیریت شناخته میشود، به صورت الکتریکی به یک ماده مغناطیسی تبدیل کردهاند. به گزارش ماینینگ، محققان دانشگاه مینهسوتا در آمریکا، سولفیدآهن را که همچنین به عنوان طلای احمقها یا پیریت شناخته میشود، به صورت […]
مغناطیسی شدن طلای احمقها توسط دانشمندان
محققان دانشگاه مینهسوتا در آمریکا، سولفید آهن را که همچنین به عنوان طلای احمقها یا پیریت شناخته میشود، به صورت الکتریکی به یک ماده مغناطیسی تبدیل کردهاند.
به گزارش ماینینگ، محققان دانشگاه مینهسوتا در آمریکا، سولفیدآهن را که همچنین به عنوان طلای احمقها یا پیریت شناخته میشود، به صورت الکتریکی به یک ماده مغناطیسی تبدیل کردهاند.
دانشمندان در مقالهای که در مجله ساینسادونسز (Science Advances) منتشر شده است، توضیح میدهند که این اولینبار است یک ماده کاملاً غیر مغناطیسی به ماده مغناطیسی تبدیل میشود.
از نظر آنها، این میتواند اولین قدم برای ایجاد مواد مغناطیسی جدید با ارزش برای دستگاههای حافظه کامپیوتر که دارای انرژی با بهرهوری بیشتر هستند، باشد.
برای بیش از یک دهه، این تیم مشغول مطالعه سولفید آهن بوده است تا موانع اساسی حرکت به سوی سلولهای خورشیدی ارزان و غیرسمی را بشناسد.
در همان زمان، آنها در زمینه ظهور یونیک مغناطیسی مشغول بهکار بودند که در آن سعی داشتند از ولتاژهای الکتریکی برای کنترل خواص مغناطیسی مواد برای کاربردهای بالقوه در دستگاههای ذخیره داده مغناطیسی استفاده کنند.
کریسلیتون؛ رهبر این تیم تحقیقاتی، در مصاحبهای گفته است: «زمانی ما فهمیدیم که باید جهت این دو تحقیق را با هم ادغام کنیم و به آنها بپردازیم.»
لیتون و همکارانش با استفاده از تکنیکی بهنام گیتالکترولیت، سولفیدآهن غیرمغناطیسی را در دستگاهی در تماس با یک محلول یونی یا الکترولیت قرار میدهند.
آنها سپس ولتاژی به اندازه یک ولت اعمال کردند. مولکولهایی با بار مثبت را به سمت رابط بین الکترولیت و سولفیدآهن منتقل کردند و خاصیت مغناطیسی را القاء کردند.
آنها توانستند ولتاژ را قطع کرده و مواد را به حالت غیرمغناطیسی برگردانند. به این معنی که میتوانند خاصیت مغناطیسی را قطع یا وصل کنند.
لیتون گفته است: «با اعمال ولتاژ، ما در اصل الکترونها را درون مواد میریزیم. معلوم شد که اگر غلظت الکترونها به اندازه کافی زیاد شود، این ماده میخواهد به طور خودجوش فرومغناطیسی شود، که ما توانستیم با تئوری درک کنیم. این پتانسیل زیادی دارد. پس از انجام این کار با سولفیدآهن، حدس میزنیم که بتوانیم آن را با سایر مواد نیز انجام دهیم.»
علاوه بر این آزمایشات، دانشمندان میخواهند کاربردهای بالقوه را در دستگاههای واقعی نشان دهند و تحقیقات را در دماهای بالاتر تکرار کنند، که دادههای اولیه تیم میگوید این امر ممکن است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.