قرمز‌ها باید آبی بپوشند، آبی‌ها قرمز!

عواقب لژیونر شدن از پرسپولیس و استقلال قرمز‌ها باید آبی بپوشند، آبی‌ها قرمز! این روز‌ها حاشیه‌های زیادی پیرامون جدایی ستاره‌های پرسپولیس و حضورشان در فوتبال ترکیه رقم خورد که آخرین مورد هم به آبی پوش شدن این دو بازیکن برمی‌گردد. به گزارش «ورزش سه»، مهدی‌طارمی و رامین‌رضاییان دو بازیکن کلیدی فصل گذشته پرسپولیس در تصمیمی […]

عواقب لژیونر شدن از پرسپولیس و استقلال

قرمز‌ها باید آبی بپوشند، آبی‌ها قرمز!

این روز‌ها حاشیه‌های زیادی پیرامون جدایی ستاره‌های پرسپولیس و حضورشان در فوتبال ترکیه رقم خورد که آخرین مورد هم به آبی پوش شدن این دو بازیکن برمی‌گردد.

به گزارش «ورزش سه»، مهدی‌طارمی و رامین‌رضاییان دو بازیکن کلیدی فصل گذشته پرسپولیس در تصمیمی غیر منتظره به یکباره سر از لیگ ترکیه درآورده و پیراهن ریزاسپور را برتن کردند آن هم پیراهن آبی که اصلا به مذاق طرفداران پرسپولیس خوش نیامد و باعث شد تا انتقادات آن‌ها از این دو نفر سر به آسمان بکشد! اما جالب اینجاست که این اتفاق در دو دهه گذشته برای اولین بار نبود رخ داده بود اما این بار بنا به دلایلی سرو صدای زیادی به پا کرد و باعث شد این دو نفر بیش‌تر در مظان اتهامات طرفداران پرسپولیس قرار بگیرند.

در تمام سال‌هایی که بازیکنان ایرانی از دو تیم استقلال و پرسپولیس جدا شده و راهی اروپا شدند این اتفاق رخ داده بود که رنگ پیراهنی بر تن کردند که با رنگ پیراهن تیم محبوب آن‌ها در ایران تفاوت داشت به نحوی که سرخپوشان تهرانی در خارج آبی‌پوش شدند و آبی‌پوشان پایتخت در تیم‌های جدید سرخپوش اما بدون جار و جنجال‌هایی که در روزهای اخیر رخ داد. از آن جالب تر این که دوره‌های قبل این اتفاق در حالی رخ داد که بازیکنان معروف‌تری نسبت به طارمی و رضاییان مجبور به پوشیدن رنگ مخالف شدند که در زیر نگاهی به این نام‌های می‌اندازیم.

علی کریمی

محبوب‌‌ترین پرسپولیسی سال‌های گذشته بدون شک علی‌کریمی است. بازیکنی که در یکی از حضورهایش در فوتبال اروپا که آخرین موردش هم بود پیراهن آبی شالکه ۰۴ آلمان را برتن کرد و کنار رائول‌گونزالس اسپانیایی زیر نظر فلیکس‌ماگات به میدان رفت.

مهدی پاشازاده

پدیده فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه که در خط دفاع نمایش جاودانه‌ای داشت از استقلال به اروپا ترانسفر شد و پیراهن قرمز بایرلورکوزن را برتن کرد. البته این جا به جایی برای پاشازاده زیاد خوش‌یمن نبود و او زیاد با پیراهن سرخ دیده نشد چون مصدومیت این اجازه را به او نداد.

علی دایی

بهترین مهاجم بعد از انقلاب فوتبال ملی ایران که در پرسپولیس هم محبوبیت خاصی داشت، همواره در دوران حضورش در اروپا پیراهن آبی برتن می‌کرد. ازآرمینیابیلفلد گرفته تا هرتابرلین که پیراهن اولشان آبی رنگ بود.

سیروس دین‌محمدی

هافبک ریزنقش و جنگنده آبی‌ها در اولین فصل از حضورش در فوتبال اروپا پیراهن ماینس را برتن کرد که باعث شد تا این بازیکن همچون تراکتورسازی پیراهن سرخ برتن کند و چند فصلی را با این رنگ در اروپا بگذراند.

کریم باقری

کریم هم درست مثل تمام لژیونرهای آن برهه فوتبال ایران از این قاعده مستثنی نبود و هم زمان با علی‌دایی در تیم آرمینیابیلفلد مجبور شد چند فصلی را آبی پوش بماند. باقری در بازگشت به فوتبال آسیا هم به امارات رفت و پیراهن آبی النصر دبی را برتن کرد.

علی موسوی

مهاجم سیه‌چرده استقلالی‌ها که یکی از بازیکنان محجوب و دوست‌داشتنی طرفداران این تیم بود نیز در فورتناکلن مجبور شد پیراهن قرمز برتن کند و به جرگه بازیکنانی بپیوندد که رنگ پیراهن رقیب سنتی را برتن کرده است.

مهدی مهدوی‌کیا

ستاره ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ در گام اول حضورش در بوندس لیگا به بوخوم پیوست و با پیراهن آبی و سفید این تیم درخشید و بعد هم به‌ هامبورگی پیوست که همواره از لباس‌های آبی استفاده می‌کرد تا به موشک هامبورگی‌ها لقب بگیرد.

علی سامره

علی ۳۰ ثانیه در اوج محبوبیت نزد طرفداران استقلال راهی لیگ ایتالیا شد و پیراهن باشگاهی را برتن کرد که پیراهن اولش قرمز بود و طرفدارانش روی این رنگ تعصب داشتند. البته سامره هم در پروجیا زیاد توفیق نداشت و به ایران بازگشت.

رضا شاهرودی

رضا مالدینی پرسپولیسی‌ها به عنوان یکی از اولین ایرانی‌هایی که به فوتبال چین رفت پیراهن دالیان آبی‌پوش را برتن کرد و حتی با این لباس در ورزشگاه آزادی مقابل طرفداران ایرانی در جام باشگاه‌های آسیا به میدان رفت.

داریوش یزدانی

 

هافبک شیرازی هم بعد از درخششی کوتاه مدت در استقلال طبق عادت راهی بایرلورکوزن در آلمان شد تا به جمع استقلالی‌هایی بپیوندد که در اولین تجربه لژیونر شدن پیراهن سرخ بر تن کرده باشند.