اخراج برندهای چینی از مناقصات ۵G هند! به گفته مقامات هندی، فرآیند مناقصه ۵G ممکن است به سال آینده کشیده شود. تصمیم برای ممنوعیت حضور شرکتهای چینی بهزودی از سوی دفتر نخستوزیر هند اعلام خواهد شد. شرکتهای هواوی تکنولوژیز و ZTE Corp با تیرگی روابط سیاسی میان هند و چین پس از درگیریهای مرگبار مرزی، […]
اخراج برندهای چینی از مناقصات ۵G هند!
به گفته مقامات هندی، فرآیند مناقصه ۵G ممکن است به سال آینده کشیده شود. تصمیم برای ممنوعیت حضور شرکتهای چینی بهزودی از سوی دفتر نخستوزیر هند اعلام خواهد شد.
شرکتهای هواوی تکنولوژیز و ZTE Corp با تیرگی روابط سیاسی میان هند و چین پس از درگیریهای مرگبار مرزی، از برنامههای هند برای راهاندازی شبکههای ۵G کنار گذاشته شدند.
به گزارش ایسنا، منابع آگاه اظهار کردهاند، هند با استناد بر مقررات سرمایهگذاری بهروز شده در ۲۳ ژوئیه و اشاره به نگرانیهای امنیت ملی، اجازه حضور شرکتهای چینی در طرحهای راهاندازی شبکههای ۵G را نخواهد داد.
وزارت ارتباطات هند مذاکرات درباره راهاندازی آزمایشی شبکههای ۵G را که به دلیل قرنطینه ملی به تأخیر افتاده بود، با شرکتهایی شامل بهارتی ایرتل، ریلاینس جیو اینفوکام و ودافون آیدیا ازسرخواهد گرفت.
تصمیم اخیر هند مشابه اقدامات آمریکا، انگلیس و استرالیاست که نسبت به ارتباط شرکتهای چینی با دولت چین ابراز نگرانی کردهاند. کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا رسماً هر دو شرکت چینی را تهدید امنیت ملی اعلام کرده است.
اگرچه هند اوایل امسال به هواوی اجازه داد در آزمایشهای ۵G شرکت کند، اما موضعش در برابر شرکتهای چینی پس از اقدامات چین و اختلافات مرزی در اوایل می سختگیرانهتر شد. این اختلافات به رویارویی نظامی و کشته شدن ۲۰ سرباز هندی و شماری از سربازان چینی منجر شد.
به گفته نیخیل باترا؛ تحلیلگر شرکت اینترنشنال دیتاکورپ، زیرساخت مخابرات به بخشی از داراییهای امنیت ملی تبدیل شده و کشورها بهدنبال کنترل و ساماندهی آن همانند عملکردشان در بخش آب و برق هستند. اما بازار هند در حالحاضر با مشکلات زیرساختی و رگولاتوری مواجه است و بازار تجهیزات شبکه کوچکی دارد بنابراین چنین تصمیمی، چالشهای هند را پیچیدهتر خواهد کرد.
طبق برآورد شرکت آیدیسی، انتظار میرود شرکتهای مخابراتی چهار میلیارد دلار در ایجاد زیرساخت ۵G سرمایهگذاری کنند.
براساس گزارش بلومبرگ، این امر ممکن است دشوار باشد زیرا شرکتهایی شامل بهارتی، ودافون گروپ و حتی شرکتهای دولتی همچنان برای سودآوری شبکههای ۴G فعلی به سختی تلاش میکنند. در شبکههای ۴G وابستگی زیادی به تجهیزات چینی وجود دارد و بستن در به روی شرکتهای هواوی و ZTE ممکن است هزینههای سوئیچ به ۵G را حداکثر ۳۵ درصد افزایش دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.