نفت در شکستن سقف قیمت ناکام ماند بهای معاملات نفت روز جمعه گذشته تحتتأثیر پیشبینیهای بدبینانه از دورنمای تقاضای جهانی برای نفت، کاهش داشت اما در پی افت عرضه آمریکا به رشد هفتگی دست یافت. به گزارش ایسنا، مایکل هیوسون، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت «سیامسی مارکتس» اظهار کرد: انتظارات درباره تقاضا برای نفت در […]
نفت در شکستن سقف قیمت ناکام ماند
بهای معاملات نفت روز جمعه گذشته تحتتأثیر پیشبینیهای بدبینانه از دورنمای تقاضای جهانی برای نفت، کاهش داشت اما در پی افت عرضه آمریکا به رشد هفتگی دست یافت.
به گزارش ایسنا، مایکل هیوسون، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت «سیامسی مارکتس» اظهار کرد: انتظارات درباره تقاضا برای نفت در آینده، هفته گذشته از سوی آژانس بینالمللی انرژی و اوپک تعدیل شد.
آژانس بینالمللی انرژی (IEA) در گزارشی که روز پنجشنبه گذشته منتشر شد، پیشبینی خود از تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۰ را ۸٫۱ میلیون بشکه در روز کاهش داد و به ۹۱٫۹ میلیون بشکه در روز رساند که نخستین بازنگری منفی این آژانس در هفت ماه گذشته بود. یک روز قبل از آن اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود پیشبینی کرد. تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ به میزان ۹٫۰۶ میلیون بشکه در روز نسبت به سطح سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا کرده و به ۹۰٫۶ میلیون بشکه در روز میرسد در حالی که یک ماه پیش میزان کاهش تقاضا را ۸٫۹۵ میلیون بشکه در روز پیشبینی کرده بود. اداره اطلاعات انرژی آمریکا نیز روز سهشنبه گذشته میزان تقاضا برای نفت در سال میلادی جاری را ۹۳٫۱ میلیون بشکه در روز پیشبینی کرد که ۸٫۱ میلیون بشکه در روز کاهش نسبت به سال گذشته نشان میدهد.
مارشال استیوز؛ تحلیلگر بازارهای انرژی در شرکت «آیاچاس مارکیت» به مارکتواچ گفت: دورنمای تقاضا برای نفت تحتتأثیر تحولات مربوط به ویروس کرونا قرار دارد. همچنین بنبست درخصوص بسته کمک مالی جدید در آمریکا هم ابهاماتی را درباره شدت تأثیر پاندمی ایجاد کرده است.
بهای وستتگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر ۲۲ سنت معادل ۰٫۵ درصد کاهش یافت و در ۴۲ دلار و دو سنت در هر بشکه بسته شد. بهای نفت برنت برای تحویل در اکتبر ۲۳ سنت معادل ۰٫۵ درصد کاهش یافت و در ۴۴ دلار و ۷۳ سنت در هر بشکه بسته شد.
برای کل هفته وستتگزاس اینترمدیت ۱٫۹ درصد و نفت برنت ۰٫۷ درصد رشد هفتگی داشتند.
به گفته استیوز، عرضه جهانی با صادرات کمتر نفت عربستان به آمریکا و کاهش دوباره تولید آمریکا محدودتر میشود.
گزارش هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد تولید نفت آمریکا با ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش، به ۱۰٫۷ میلیون بشکه در روز رسیده و ذخایر نفت ۴٫۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده که سومین کاهش هفتگی متوالی بوده است.
با وجود کاهش تولید و واردات، سطح ذخایر نفت آمریکا ۱۷ درصد بالاتر از یک سال پیش و ۱۵ درصد بالاتر از میانگین پنج ساله است.
طبق گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، شمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا که معیاری برای سنجش تولید آینده است، هفته گذشته برای پانزدهمین هفته متوالی کاهش یافت و به رکورد پایینی رسید.
در این بین، توافق کاهش تولید اوپکپلاس ادامه دارد و قرار است نشست کمیته فنی مشترک و کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در هفتهجاری برگزار شود و سهمیه فعلی کاهش تولید احتمالاً تا سپتامبر ادامه خواهد داشت.
بر اساس گزارش مارکتواچ، گروه اوپکپلاس از اول اوت کاهش تولید داوطلبانه خود را از ۹٫۷ میلیون بشکه به ۷٫۷ میلیون بشکه در روز تسهیل کرده است و برآوردها نشان میدهد که تولید این گروه در ژوئیه افزایش داشته است.
طبق نظرسنجی پلاتس، نرخ پایبندی اعضای اوپک و متحدانشان به توافق کاهش تولید از ۱۰۶ درصد در ژوئن به ۹۶ درصد در ژوئیه کاهش پیدا کرد و تولید اعضای اوپک مجموعاً ۱٫۱ میلیون بشکه در روز افزایش داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.