مدیرعامل شرکت ملی مس خبر داد اسناد مالی شرکت ملی مس در اختیار بورس مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: از محل سرمایه داخلی شرکت، کارخانه ذوب جدید سرچشمه با تکنولوژی فلش، پالایشگاه خاتونآباد و انبار و کارخانه ناریه در کرمان در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهند رسید. به گزارش ایسنا، احمد مرادعلیزاده گفت: در […]
مدیرعامل شرکت ملی مس خبر داد
اسناد مالی شرکت ملی مس در اختیار بورس
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: از محل سرمایه داخلی شرکت، کارخانه ذوب جدید سرچشمه با تکنولوژی فلش، پالایشگاه خاتونآباد و انبار و کارخانه ناریه در کرمان در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهند رسید.
به گزارش ایسنا، احمد مرادعلیزاده گفت: در زمانی که قیمت مس به عنوان نبض اقتصادی دنیا حدود ۴۶۰۰ دلار است، معنی کاهش قیمت تمامشده در شرکت مس این است که ما در ردیف شرکتهایی قرارگرفتهایم که نهتنها ضررده نیستیم بلکه نسبت به قیمتهای جهانی سودده نیز شدهایم و توانایی پیشبرد طرحهای توسعهای را نیز داریم.
مرادعلیزاده با تشریح سیاستهای شرکتها معدنی دنیا در شرایط رکود گفت: شرکتهای صنعتی و معدنی دنیا برای مقابله با شرایط رکود به سمت کیفیسازی و بهینهسازی و نوسازی سیستم تولید حرکت میکنند و شرکت مس هم با آگاهی از این موضوع، این رویکرد و سیاست را در پیش گرفت بهطوریکه محصول و نتیجه این سیاست کاهش ۱۳ درصدی هزینههای تولید مس محتوی در پایان سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۳ بود.
وی اظهارکرد: در پایان سال گذشته قیمت تمامشده محصولات شرکت به ۴۲۵۰ دلار رسید و این در حالی است که قیمت تمامشده محصولات شرکت در سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ بالای ۵۰۰۰ دلار بود.
مدیرعامل شرکت مس با بیان اینکه در آستانه برگزاری مجمع عمومی شرکت هستیم و اسناد مالی را در اختیار بورس گذاشتیم و در کدال شرکت قراردادیم، گفت: امسال افزایش سرمایه خواهیم داشت تا بتوانیم سرمایه شرکت را به حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان برسانیم.
مرادعلیزاده در خصوص سود سهامداران گفت: همچنین در مجمع، تقسیم سود سهام هم در دستور کار قرار گرفته است که هرچند مبلغ آن کم است ولی در شرایط فعلی و با در نظر گرفتن شرایط سایر شرکتهای معدنی و اوضاع بینالمللی زحمت زیادی کشیده شد تا این میزان سود به دست آید.
وی ادامه داد: در حال حاضر با انجام اصلاحاتی که از دو سال پیش شروعشده بود میزان آلایندگی گاز so2 حاصل از خروجی دودکشها و غباری که پخش میشود به حدود ۱۹۰ میکروگرم بر مترمکعب رسیده که این میزان نزدیک به استاندارد جهانی است؛ بنابراین همه همکاران تعهد کردند که وضعیت آلایندههای خاتونآباد را تا پایان سال ۹۷ در همین حد نگه دارند.
مدیرعامل شرکت مس درباره اقدام دوم محیطزیستی شرکت اظهارداشت: پیشبرد سریعتر احداث کارخانه اسید خاتونآباد در دستور کار قرار گرفت و قرارداد احداثش نهایی شد و در حال اجرا است. نکته مهم در ارتباط با این موضوع استمهال حقوق و عوارض دولتی است که براساس پیگیریهای جدی و مستمر با کمیسیون زیربنایی دولت موفق شدیم که حقوق و عوارض دولتی را استمهال کنیم.
مرادعلیزاده در تشریح این موضوع و اهمیت آن گفت: در حقیقت شرکت مس از طرف دولت این اجازه را پیدا کرد که از محل این بدهی به بحث کاهش آلایندگی مس سرچشمه و خاتونآباد از طریق راهاندازی سریعتر کارخانههای اسید این دو مجتمع بپردازد و بعد از راهاندازی کارخانهها از محل فروش اسید، بدهی شرکت به دولت پرداخت شود.
وی افزود: این اقدام، رخداد مهمی است که اگر صورت نمیگرفت امسال شرکت باید حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از بدهی خود را اجباراً به دولت پرداخت میکرد چراکه جزو دیون شرکت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.