۱۳ هزار میلیاردتومان صرفه‌جویی خرید برق از نیروگاه‌های خصوصی

۱۳ هزار میلیاردتومان صرفه‌جویی خرید برق از نیروگاه‌های خصوصی مدیرعامل توانیر گفت: میزان آمادگی نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق کشور طی تابستان امسال صددرصد بود و در مجموع، صنعت برق تابستان سخت و پرافتخاری را پشت سر گذاشت. به گزارش تسنیم، محمدحسن متولی‌زاده؛ مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به گرمای زودرس و افزایش ۱٫۸درصدی متوسط […]

۱۳ هزار میلیاردتومان صرفه‌جویی خرید برق از نیروگاه‌های خصوصی

مدیرعامل توانیر گفت: میزان آمادگی نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق کشور طی تابستان امسال صددرصد بود و در مجموع، صنعت برق تابستان سخت و پرافتخاری را پشت سر گذاشت.

به گزارش تسنیم، محمدحسن متولی‌زاده؛ مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به گرمای زودرس و افزایش ۱٫۸درصدی متوسط دمای هوا نسبت به سال گذشته که با افزایش بیش از دوهزار مگاواتی مصرف برق شبکه طی خردادماه گذشته همراه بود، اظهار داشت: علاوه بر آن امسال هزار مگاوات نیاز مصرف مشترکان جدید به همراه هزار مگاوات نیاز صنایع جدید تأمین شد که در مجموع چهارهزار مگاوات افزایش را شامل می‌شود و باعث شد تابستان سخت ولی افتخارآمیزی برای صنعت برق رغم بخورد.

متولی‌زاده اقدامات صنعت برق طی تابستان امسال را ۱٫۵ برابر از نظر پیک بار و دو برابر از نظر انرژی، ثمربخش عنوان کرد که اثربخشی مدیریت توامان عرضه و تقاضا را به اثبات رساند و گفت: میزان آمادگی نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق کشور طی تابستان امسال صددرصد بود که در این بین موارد محدودی از حوادث ناشی از فرسودگی شبکه نیز اتفاق افتاد که با آمادگی تلاشگران صنعت برق، به سرعت بازیابی شد و در مجموع، صنعت برق تابستان سخت و پرافتخاری را پشت سر گذاشت.

وی راه‌اندازی مرکز پایش صنعت برق به‌عنوان فرماندهی مدیریت بار در سطح کشور که با نرم‌افزارهای ایرانی و با همکاری و هماهنگی شرکت‌های صنعت برق انجام شد را بسیار اثربخش عنوان کرد و افزود: امسال به دلیل اقدامات مدیریتی بعد از ۱۰ سال پیک شب از پیک روز پیشی گرفت که نشان می‌دهد کاهش مصارف روشنایی باید به عنوان اولویت در دستور کار قرار بگیرد.

مدیرعامل توانیر اقدامات مدیریت بار و مصرف انرژی طی تابستان امسال را با ۱۳ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی خرید برق از نیروگاه‌های خصوصی همراه دانست و افزود: به‌رغم مدیریت بار صنایع در ساعات پیک، مصرف این بخش بیش از ۱۱ درصد افزایش یافت و محدودیتی برای بخش تولید ایجاد نشده است.

وی پیگیری برنامه‌های صنعت برق با همین شتاب را مستلزم حمایت از تعرفه پیک بحرانی عنوان کرد که در صورت تصویب مراجع ذی‌ربط لازم است به عنوان یک اقدام الزام‌آور پیگیری و سازوکار اجرایی آن پیادهسازی شود.